«Τα συναισθήματα είναι συγκλονιστικά. Είναι κάτι που δεν έχεις ζήσει ποτέ. Το 24ωρο ενός νέου μπαμπά περιλαμβάνει πάνες, ξενύχτι, πολλά μαντηλάκια καθαρισμού, πολλή αγάπη, πολλή τρυφερότητα, υπέροχα συναισθήματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μας για να γίνουμε οι γονείς που ποτέ δεν είχαμε και σίγουρα επειδή εγώ πέρασα μία περίεργη φάση με τον πατέρα μου σίγουρα θέλω πάρα πολύ να είμαι ο μπαμπάς που ποτέ δεν είχα. Ο μικρός μου Απόλλωνας είναι ένας νέος σταθμός στη ζωή μου», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Χρήστος Βασιλόπουλος.
Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του στο Instagram και οι followers του ξετρελάθηκαν. «Μικρός Απόλλωνας! Όταν είσαι μόλις 17 ημερώνκαι η κάμερα ήδη σε αγαπά. Το μικρό μου ζουζούνι», έγραψε ο ξετρελαμένος μπαμπάς στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Ο 42χρονος ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια ζει και εργάζεται στο Los Angeles, φέτος πήρε το καλύτερο δώρο από την αγαπημένη του, Sarah. Ειδήσεις σήμερα:
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.