Ντέμπι Χάρι: Το άλλοτε ροκ σύμβολο του σεξ έγινε 75 ετών

Ντέμπι Χάρι: Το άλλοτε ροκ σύμβολο του σεξ έγινε 75 ετών

«Δεν με ευχαριστεί που η όψη μου αλλάζει και πλέον φαίνομαι γριά. Αλλά γυμνάζομαι σαν τρελή, κάνω οτιδήποτε κάνει κάθε πρώην χρήστης ναρκωτικών» παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

debbie-harry
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, έτη φωτός μακριά από κάθε άλλη σέξι ροκ ή ποπ σταρ τύπου Μαντόνα, Lady Gaga κ.λπ, οι οποίες αντέγραψαν στοιχεία των εμφανίσεών της, η Ντέμπι Χάρι υπήρξε μία από τις πιο ερωτικές τραγουδίστριες που ανέβηκαν ποτέ σε σκηνή συναυλίας.
Ωμή και ακατέργαστη σεξουαλική ενέργεια, αυθεντική ροκ αυθάδεια και διονυσιακή κίνηση ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της ακαταμάχητα γοητευτικής Ντέμπι Χάρι.

Η Ντέμπι Χάρι γιόρτασε την Τετάρτη 1 Ιουλίου τα 75α της γενέθλια. Πιθανώς ακόμη και όσοι είχαν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά στη σκηνή του «Ρόδον», το 2003, να θεωρούνται πλέον παλαίμαχοι. Πολλώ δε μάλλον όσοι τη θυμούνται στα νιάτα της, να σαρώνει στα live των Blondie.
Ευτυχώς όμως για τις αναμνήσεις των παλιών και την επιμόρφωση των νέων σχετικά με τις γυναίκες-θρύλους της ροκ, υπάρχει το YouTube.

Blondie - Call Me (Official Video)

Όπως υπάρχει πλήθος φωτογραφικών στιγμιοτύπων της Ντέμπι Χάρι, ως βοήθημα της φαντασίας. Ανάμεσα σε χιλιάδες εικόνες οι οποίες πιστοποιούν το φυσικό χάρισμά της να διεγείρει, να εξεγείρει και να προκαλεί ντελίριο, υπάρχει μία και αξεπέραστη φωτογραφία από ζωντανή εμφάνισή της το 1977 στη Νέα Υόρκη. Με μπλουζάκι και άνευ εσωρούχου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fab ❤ #DebbieHarry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debbie Harry (@debbieharrydaily) στις


Κεντρικό πρόσωπο του συγκροτήματος Blondie, η Ντέμπι γνώρισε την αποθέωση περί το τέλος της δεκαετίας του '70, δηλαδή στα χρόνια της ακμής του new wave. Ενός ρεύματος της ροκ που αποπειράθηκε να συγκεράσει την άναρχη αγριάδα του πανκ κινήματος με κάπως πιο προσγειωμένες και «συμβατικές» μουσικές φόρμες.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#DebbieHarry photographed by #AndyWarhol #1980

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debbie Harry (@debbieharrydaily) στις


Ένα από τα παράδοξα στοιχεία στην προσωπικότητα της Ντέμπι Χάρι, είναι ότι ο ιδιωτικός της βίος ήταν μάλλον αναντίστοιχος των εντυπώσεων που δημιουργούσε δημοσίως.
Επί 16 χρόνια ήταν ζευγάρι με τον κιθαρίστα και ιδρυτή των Blondie, τον Chris Stein. Και μάλιστα τον φρόντισε σαν πιστή σύζυγος, ενόσω εκείνος υπέφερε από τα επώδυνα συμπτώματα μιας αυτοάνοσης πάθησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Debbie and Chris at CBGBs, 1977. #DebbieHarry #ChrisStein #archive #cbgb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debbie Harry (@debbieharrydaily) στις


Πρόσφατα, η Ντέμπι Χάρι έδωσε απαντήσεις σε όλους και για όλα μέσω της αυτοβιογραφίας της, ένα βιβλίο με τίτλο «Face Ιt».

91sumxv1k9l


Χωρίς συμπλέγματα και χωρίς υπεκφυγές, η Ντέμπι εξομολογείται πως δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έκανε στη ζωή και τη σταδιοδρομία της, είτε ως τραγουδίστρια και μουσικός, είτε ως μοντέλο και ηθοποιός.

Όσο για το γήρας, σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι «δεν με ευχαριστεί που η όψη μου αλλάζει και πλέον φαίνομαι γριά. Αλλά γυμνάζομαι σαν τρελή, κάνω οτιδήποτε κάνει κάθε πρώην χρήστης ναρκωτικών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης