«Εγώ όπως το έχω βιώσει με χαμούς δικών μου ανθρώπων κι επειδή η ζωή συνεχίζεται και αυτό που λέει ο λαός ότι “οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους” είναι μια αλήθεια. Ακόμα και στις πιο τραγικές καταστάσεις της ζωής, ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να γελάσει. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν τραγικός, έκλαψα πάρα πολύ. Στην κηδεία, ήταν ο φίλος μου ο Στιβ Κακέτσης, που τον αγαπώ πολύ και ξέρω τι περνάει, έρχεται ο Στιβ την ώρα που ήμουν πάνω από το φέρετρο και έκλαιγα, χτυπάει το φέρετρο και λέω “καλά, και γα..ω τα ξύλα” κι έβαλα τα γέλια ενώ έκλαιγα. Βρίσκεις κάτι και είναι αυτή ανάσα που θες να πάρεις…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.