Ευτυχία Μελή: Η ηθοποιός από τις «8 Λέξεις» ήταν καθαρίστρια στη βίλα της Κριστίνα Αγκιλέρα
«Πληρώνει πάρα πολύ καλά» αποκάλυψε για την 39χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια
UPD:
Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, μίλησε η Ευτυχία Μελή -η «Κατερίνα Μαρόγλου» από τις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ- η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κυνηγώντας το όνειρό της στην Αμερική ως ηθοποιός, είχε χρειαστεί να καθαρίσει και σπίτια, για να επιβιώσει οικονομικά.
«Έχω υπάρξει προσωπική βοηθός για διάσημους ανθρώπους, αλλά έχω υπογράψει χαρτιά εχεμύθειας δεν μπορώ να πω. Έχω κάνει καθαρίστρια τα Σαββατοκύριακα γιατί είχα πολύ μεγάλη ανάγκη, σε σπίτια ηθοποιών» εξήγησε. «Την ημέρα έβγαζα 200 ευρώ. Για τα πολύ μεγάλα σπίτια μου έδιναν 400 την ημέρα. Έχω περάσει και από το σπίτι της Κριστίνα Αγκιλέρα, πληρώνει πάρα πολύ καλά, έδινε τα καλύτερα χρήματα» ανέφερε.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας