Christina Aguilera: Μόνο στην κρεβατοκάμαρά μου νιώθω ελεύθερη!

Christina Aguilera: Μόνο στην κρεβατοκάμαρά μου νιώθω ελεύθερη!

«Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει και έχει το δικαίωμα να χαλαρώνει και να ευχαριστιέται στην κρεβατοκάμαρά της. Αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορώ να αφεθώ», λέει η 32χρονη τραγουδίστρια 

Christina Aguilera: Μόνο στην κρεβατοκάμαρά μου νιώθω ελεύθερη!
Πρόσφατα αποκάλυψε στο φακό του Maxim την απίστευτα αδυνατισμένη σιλουέτα της. Μετά από μήνες σκληρής γυμναστικής και αυστηρής διατροφής η Christina Aguilera ξαναβρήκε μετά από τη γέννα τη χαμένη της σιλουέτα και δηλώνει πως νιώθω πιο σέξι και ποθητή από ποτέ. Η διάσημη και ταλαντούχα τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο σόου του Jay Leno και μίλησε τόσο για την καριέρα της όσο και για τον καινούριο της εαυτό.

Η 32χρονη σταρ συζητώντας το τελευταίο αποκαλυπτικό εξώφυλλο στο περιοδικό είπε πως επιτέλους νιώθει σέξι, ποθητή και εντελώς απελευθερωμένη. «Μπορώ να πω πώς στη ζωή μου είμαι ένα απόλυτα πειθαρχημένο άτομο που θέλει να έχει τα πάντα κάτω από απόλυτο έλεχγο. Στο μοναδικό μέρος που δεν νιώθω καταπίεση και πειθαρχία είναι η κρεβατοκάμαρά μου. Και πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε γυναίκα πρέπει και έχει το δικαίωμα να χαλαρώνει και να ευχαριστιέται στην κρεβατοκάμαρά της. Αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορώ να αφεθώ».

Η Christina μίλησε επίσης και για το γιο της Max: «Από τότε που γεννήθηκε άλλαξε νόημα η ζωή μου. Τώρα είναι 5 ετών και ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο. Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να πηγαίνει σχολείο και να μεγαλώνει» και συνέχισε «όπως κάθε μαμά έτσι και εγώ είχα πολύ άγχος για την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Νόμιζα πως πήγαινα εγώ. Τώρα όλα είναι μια χαρά. Εχουμε βρει τους ρυθμούς μας».


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης