Μοντέλο από τη Γερμανία ζει το όνειρό του: Από λευκή έγινε μαύρη με ενέσεις μελανίνης

Μοντέλο από τη Γερμανία ζει το όνειρό του: Από λευκή έγινε μαύρη με ενέσεις μελανίνης

Η Μαρτίνα Μπιγκ αποφάσισε να αλλάξει φυλή και όχι μόνο - Βαφτίστηκε στην Κένυα και απέκτησε το όνομα... Μαλάικα Κούμπγουα

martina-big-3
Η Μαρτίνα Μπιγκ αποφάσισε να αλλάξει φυλή και όχι μόνο...

Γεννήθηκε με λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά, αλλά ήθελε να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της ως μαύρη. Με την βοήθεια της Ιατρικής και κάνοντας πολλαπλές ενέσεις μελανίνης, το δέρμα της έγινε σκούρο.

Η 32χρονη Γερμανίδα, μοντέλο στο επάγγελμα Μαρτίνα Μπιγκ  αποφάσισε να αλλάξει φυλή και όχι μόνο. Έκανε αυξητική μαστού απλά μάλλον το παράκανε...έγινε Κενυάτισσα, και βίωσε στο πετσί της την εκμετάλλευση των μαύρων.

Η Μαρτίνα δηλώνει ότι χρειάστηκε να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια στην εργασία της για να βγάλει τα ίδια χρήματα με αυτά που κερδίζουν οι λευκές.

Εκτός από το δέρμα της, που μαρτυρά τον εθισμό της στο τεχνητό μαύρισμα, έχει μεταμορφωθεί ολόκληρη!  Άλλαξε τα μαλλιά της, σαν να είναι Αφροαμερικανή, και εκτός από ευμεγέθες στήθος, πέρυσι βαφτίστηκε στην Κένυα.

Από Μαρτίνα Μπιγκ απέκτησε το όνομα Μαλάικα Κούμπγουα, όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας «Metro».


Κλείσιμο


Η Μαρτίνα υποστηρίζει με θέρμη το κίνημα «Black Lives Matter» (Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία) που διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ με αφορμή την αναίτια δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και καταδικάζει τους λευκούς για «εκμετάλλευση» της μαύρης κοινότητας.

«Δυστυχώς, πολλοί μαύροι αντιμετωπίζονται ως "πολίτες δεύτερης κατηγορίας"... Νομίζω ότι είναι σωστό οι άνθρωποι να διαμαρτύρονται», επισημαίνει.

Από τότε που έγινε μαύρη δηλώνει ότι κόπιασε για να μάθει περισσότερα για τον πολιτισμό και την ιστορία των μαύρων.

«Αλλά», όπως τονίζει, «είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίαιης διαμαρτυρίας. Τάσσεται υπέρ της απομάκρυνσης των αγαλμάτων που ενισχύουν τα ρατσιστικό αίσθημα, πρέπει να γίνεται όμως χωρίς βία», όπως λέει.

Ως «πρώην λευκή γυναίκα», η Μαρτίνα υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να συμπαθεί όσους διαφωνούν με τις διαδηλώσεις των μελών του κινήματος «Black Lives Matter».

«Δεν μπορεί οι λευκοί να συνεχίσουν να ζουν μια καλύτερη ζωή εκμεταλλευόμενοι και καταπιέζοντας τους μαύρους», επισημαίνει.

Μιλώντας για την αστυνομική βία κατά της μαύρης κοινότητας, η Μαρτίνα τη την καταδίκασε ως «σκληρή και άδικη».

Υποστήριξε επίσης ότι οι τρεις αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τον θάνατο του άτυχου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά.

Αν και η ίδια δεν έχει δώσει ακόμη το παρών σε διαδήλωση του κινήματος «Black Lives Matter», έγραψε στο Facebook.

«Έγραψα πολλές φορές στις αναρτήσεις και τα σχόλιά μου ότι βρέθηκα αντιμέτωπη με την αστυνομική βαρβαρότητα και τη βία κατά της μαύρης κοινότητας»...

Ειδήσείς σήμερα:

Υποτροπιάζει η πανδημία στις ΗΠΑ: Σε επίπεδα ρεκόρ τα ημερήσια κρούσματα

Σοκ στη Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί σκότωσαν με taser διπολικό Έλληνα - Φώναζε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

Ο «αόρατος» κατάσκοπος που... όργωσε την Τουρκία: Η συναρπαστική ζωή του πρώην πράκτορα της ΚΥΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης