Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για τη γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά, το τραγούδι που της έχει αφιερώσει αλλά και το πως είναι ο γνωστός τραγουδιστής στη σχέση τους.
«Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο.
Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου.Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι από έναν πάρα πολύ παλιό δίσκο, δεν είναι γνωστό, λέγεται «Ότι κράτησα», μπορεί να μην το έχετε ακούσει και ποτέ, είναι μωρό ακόμα η φωνούλα του είναι πολύ παιδική. Μου έχει αφιερώσει τραγούδι όταν προσπαθούσε να με ψήσει το «Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη η οποία από τις 6 Ιουνίου και κάθε Σάββατο παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» όπου συναντά ανθρώπους του χώρου και μιλούν για το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική μόδα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.