Το ευτυχές γεγονός έκανε γνωστό μέσα από το Instagram με μια ξεχωριστή και τρυφερή ανάρτηση ο ίδιος ο ηθοποιός. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία με τα πατουσάκια του.
«Στις 20.32 ημέρα Κυριακή, ήρθες μες στο κλάμα και την ομορφιά. Σε περιμέναμε μικρέ μου πρίγκηπα….Σε ευχαριστούμε, γι’ αυτήν σου την επίσκεψη…», έγραψε στη λεζάντα.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.