Άγριες Μέλισσες: Ο σύζυγος της Βιολέτας ήρθε στο Διαφάνι και φέρνει τα πάνω κάτω

Άγριες Μέλισσες: Ο σύζυγος της Βιολέτας ήρθε στο Διαφάνι και φέρνει τα πάνω κάτω

Δείτε βίντεο από την εισβολή του Νίκου Ψαρρά στο χωριό και το καφενείο

Violeta-Papathoma
Οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχουν βρει τον τρόπο να κρατούν σε εγρήγορση το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στα προσεχή επεισόδια μια νέα άφιξη έρχεται να αναστατώσει το Διαφάνι και κυρίως τη ζωή της Βιολέτας.

Ο σύζυγος που την είχε παρατήσει επιστρέφει και μάλιστα με άγριες… διαθέσεις. Όπως είχαμε γράψει ο Νίκος Ψαρράς μπαίνει στο σίριαλ και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της Βιολέτας η οποία είχε αρχίσει να βρίσκει την ηρεμία και τη ευτυχία στο πλευρό του Μιλτιάδη.

Μένει να δούμε με ανυπομονησία πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης αλλά και η Βιολέτα καθώς θα διεκδικήσει και την ίδια αλλά και το καφενείο που του ανήκει.

Την Παρασκευή, ο γνωστός ηθοποιός που στη σειρά μπαίνει με το όνομα «Σταμάτης» είχε και το πρώτο του γύρισμα όπου και τον… καλωσόρισε η κυρά Ρίζω, δηλαδή η Ελένη Καρακάση μαζί με τη στυλίστρια Σοφία Δριστέλα!



Κλείσιμο
Η Ελένη Καρακάση θέλησε, δε, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις ξεχωριστές στιγμές από το γύρισμα.


Επίσης, η παλιά τηλεοπτική του αγαπημένη και νυν τηλεοπτική σύζυγος, Θεοφανία Παπαθωμά καλωσόρισε με τον δικό της τρόπο στο Instagram τον ηθοποιό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης