Απολύθηκε η «Πίπα του Καναδά» και παράνυμφος της Μέγκαν Μαρκλ από την παρουσίαση δημοφιλούς ριάλιτι  

Απολύθηκε η «Πίπα του Καναδά» και παράνυμφος της Μέγκαν Μαρκλ από την παρουσίαση δημοφιλούς ριάλιτι  

Η διαμάχη της με μαύρη blogger έκανε έξαλλο το καναδικό κανάλι -Η καλλονή ζήτησε πάντως συγνώμη από την blogger επισημαίνοντας ότι δεν ήθελε να βλάψει την καριέρα της

Markle_Marloney
Παρελθόν από την παρουσίαση ενός δημοφιλούς ριάλιτι είναι πλέον η παράνυμφος και επιστήθια φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μαλρόνι, μετά την απειλή της σε βάρος μιας μαύρης blogger. 
 
Η «Πίπα του Καναδά», όπως την αποκαλούν πολλά βρετανικά ΜΜΕ, καθώς η οπίσθια πλευρά της είχε κλέψει την παράσταση στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, στον απόηχο της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.
 
Η καλύτερη φίλη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι απείλησε την μαύρη blogger Σάσα Εξτερ με το τηλεοπτικό δίκτυο να της ανακοινώσει ότι «κόβεται» το ριάλιτι που παρουσίαζε καθώς έχοντας το λευκό προνόμιο έθεσε σε κiνδυνο την καριέρα της blogger. 
   
Η πιο μακροχρόνια τηλεοπτική εκπομπή για τις γυναίκες στον Καναδά, η Cityline, δήλωσε στην εφημερίδα «DailyMail» ότι η Μαλρόνι δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού. 



Κλείσιμο
 
Επιπλέον, το καναδικό πολυκατάστημα «Hudson's Bay» ανακοίνωσε στο Instagram ότι η Τζέσικα απολύθηκε και ως ειδική σε θέματα μόδας και νυφικών «υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων».

 Η απόλυση της 40χρονης Τζέσικα έρχεται ύστερα από ένα συναισθηματικό βίντεο που ανάρτησε στα social media η μαύρη blogger από το Τορόντο, υποστηρίζοντας ότι η Μαλρόνι απείλησε την καριέρα της όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για τον ρατσισμό.

Sasha
H Σάσα Έξτερ κατηγόρησε την Μαλρόνι ότι απείλησε την καριέρα της όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για τον ρατσισμό


 Χθες, πάντως, η Μαλρόνι παραδέχτηκε ότι «έκανε λάθος»: «Έχω επίσης μιλήσει με εταιρείες και ανθρώπους σχετικά με τον τρόπο που μου συμπεριφέρεσαι άδικα. Νομίζεις ότι η φωνή σου έχει σημασία. Λοιπόν, έχει σημασία μόνο αν την εκφράζεις με καλοσύνη και χωρίς να ντροπιάζεις άτομα που απλά προσπαθούν να μάθουν. Καλή τύχη».

 Η Έξτερ το θεώρησε ως απειλή και ότι το μήνυμά της θα βλάψει την καριέρα της επισημαίνοντας ότι αυτό την έκανε «να παραλύσει από φόβο».
 
Επιπλέον, δήλωσε αναστατωμένη που η Μαλρόνι «δεν ήθελε ποτέ» να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να υποστηρίξει το κίνημα «Black Lives Matter» (η ζωή των μαύρων μετράει) κι ότι η φίλη της, Μέγκαν Μαρκλ, είναι «αναμφισβήτητα μία από τις πιο διάσημες μαύρες γυναίκες στον κόσμο».   
 
 Χθες το βράδυ, η CTV ανακοίνωσε ότι το ριάλιτι σόου «I Do, Redo» κόπηκε αδειάζοντας την παρουσιάστρια. 

canali


«Η πρόσφατη συμπεριφορά από μία οικοδέσποινα των εκπομπών μας, Τζέσικα Μαλρόνι, έρχεται σε αντίθεση με τη δέσμευσή μας για διαφορετικότητα και ισότητα», όπως αναφέρει σχετική δήλωση. 

jessica

 Σε ανάρτησή της στο Instagram η Μαλρόνι απολογήθηκε γράφοντας: «Δεν σκόπευα με κανέναν τρόπο να θέσω σε κίνδυνο το βιοπορισμό της. Είχαμε μια διαφωνία που ξέφυγε από τον έλεγχο ... Γι 'αυτό λυπάμαι».


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία λάθη που «πρόδωσαν» την 35χρονη

Ρήγμα ΣΥΡΙΖΑ-Κοτζιά για τις «μισές αλήθειες» της ΑΟΖ

Επίθεση με βιτριόλι: Αντιμέτωπη με προφυλάκιση η 35χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης