Τον έρωτά της για τον Αλέκο Αλεξανδράκη αποκάλυψε η Ελένη Ροδά. Η ηθοποιός μάλιστα είπε πως τελικά τον συνάντησε αλλά δεν συγκινήθηκε. Η κυρία Ροδά αναφέρθηκε επίσης και στις εποχές που έπαιζε πόκα με τη Ρένα Βλαχοπούλου.
«Στην αρχή δεν ήθελα να πω το τραγούδι “Η δουλειά κάνει τους άντρες” και μου λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει θα το πεις”. Συνήθως όταν πεθαίνουμε μας μαθαίνει ο κόσμος. Η φωνή μου άλλαξε και νομίζω ότι τώρα τραγουδάω καλύτερα απ’ ότι παλιά. Η Χαρούλα ήταν πολύ καλή τραγουδίστρια, καλά κάνει και αποσύρεται.
Όταν ήμουν μικρή, στη Λάρισα, και έβλεπα τον Αλέκο Αλεξανδράκη στις ταινίες τον είχα ερωτευτεί. Και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε τελικά, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου.
Έβγαλα λεφτά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1.5 εκατομμύριο. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει πολύ κοντά και παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου “μάζεψε μ…ή που…να τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν”», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ροδά.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.