Το τρίτο του παιδί απέκτησε ο Γιάννης Ντσούνος, καθώς η σύζυγός του έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δέχθηκε και ζωντανά τις ευχές του τηλεοπτικού του παρτενέρ από τους «Αταίριαστους», Χρήστου Κούτρα, ο οποίος κοινοποίησε στο instagram μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο μαιευτήριο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.