Άννα Φόνσου: Πήγε στην κηδεία της συνονόματης ξαδέρφης της και ο παπάς μπέρδεψε... ποια θα ψάλλει
«Γιατί είσαι τόσο νέα;» τη ρώτησε, μόλις τον ενημέρωσαν. «Παλιά ήμουν μεγάλη» του απάντησε εκείνη
Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ηΆννα Φόνσου, η οποία μεταξύ άλλων περιέγραψε ένα κωμικοτραγικό περιστατικό στην πρόσφατη κηδεία της συνονόματης ξαδέρφης της.
«Έχασα μια πρώτη ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, μικρότερή μου κιόλας, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορωνοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει: ‘’Καλά δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος… Ντροπή στους Έλληνες’’. Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. “Ποια είναι;” λέει. Του λέω “Συγνώμη, εγώ είμαι” και ‘’Γιατί είσαι τόσο νέα;” με ρωτάει. Και του λέω ‘’Παλιά ήμουνα μεγάλη’’».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας