66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: Διαδικτυακή συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα

66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: Διαδικτυακή συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα

Η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς, έχει ανοίξει τις πύλες της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία από τον μαγικό χώρο του Άλσους της Κηφισιάς

darra_fotini_kifisia
Η Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησε τις διαδικτυακές συναυλίες της με τίτλο «Εκπέμπουμε από παντού», προσφέροντας την πιο ευχάριστη νότα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.  Έξι κάμερες, ένας γερανός και ένα drone συνθέτουν μια διαδικτυακή συναυλία υπερθέαμα με σκηνοθέτη τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Η ερμηνεύτρια, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα και έχοντας στο πλευρό της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη αλλά και μια ορχήστρα από σπουδαίους μουσικούς στην τρομπέτα, το τρομπόνι, τα κρουστά και το κοντραμπάσο-ηλεκτρικό μπάσο,  υπόσχεται μια «μαγική» νύχτα γεμάτη μουσική και αισιοδοξία, που θα εκπέμψει την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 9 το βράδυ.

Η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς, έχει ανοίξει τις πύλες της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία από τον μαγικό χώρο του Άλσους της Κηφισιάς, που αποτελεί μια «όαση» ομορφιάς στην αττική γη.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων ασφαλείας, λόγω κορωνοϊού, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Κηφισιάς, ανοιχτός πάντα στις πρωτοποριακές, σύγχρονες και δημιουργικές ιδέες, καθώς παραδοσιακά προσφέρει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, φέτος που ο κόσμος δεν μπορεί μέχρι στιγμής να απολαύσει ζωντανά συναυλίες, διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ανθοκομικής Έκθεσης με τη συμμετοχή της Φωτεινής Δάρρα, μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία ώστε να την απολαύσουν όλοι από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί το κάλεσμα της ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα

FD-kiffisia Snapshot 2 Jun 2020, 1:01:25 PM

Κλείσιμο
fotini_darra_sinaulia_koronoios


Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο, Γιάννης Παντελεάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς στο Δήμο Κηφισιάς να διοργανώνουμε τη μεγαλύτερη Ανθοκομική Έκθεση της χώρας που ανέκαθεν στόχευε στην ανάδειξη της ομορφιάς της φύσης και στην προώθηση του πολιτισμού. Ειδικά φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων ασφαλείας που ισχύουν για τον κορονοϊό, προσπαθήσαμε να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να προσφέρουμε στους πολίτες ένα υψηλό πολιτιστικό θέαμα, κατανοώντας ότι όλοι μας το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό και εμπνευστήκαμε την ιδέα μίας διαδικτυακής συναυλίας που με την πολύτιμη συμμετοχή της Φωτεινής Δάρρα έγινε πραγματικότητα».

Η ερμηνεύτρια, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα και έχοντας στο πλευρό της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη αλλά και μια ορχήστρα από σπουδαίους μουσικούς στην τρομπέτα, το τρομπόνι, τα κρουστά και το κοντραμπάσο-ηλεκτρικό μπάσο,  υπόσχεται να μας προσφέρει μια μαγική νύχτα γεμάτη μουσική και αισιοδοξία.
darra_mousiki_anthokomiki_kifisias


darra_proedros_anthokomiki
Γιάννης Παντελεάκης, Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς, Φωτεινή Δάρρα

Η 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, είναι η πρώτη έκθεση οποιουδήποτε αντικειμένου στην Ελλάδα που πήρε την άδεια για να ανοίξει στο κοινό μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων λόγω κορονοϊού. Η Ανθοκομική Έκθεση, που φιλοξενεί δεκάδες παραγωγούς με πανέμορφα φυτά και άνθη έτοιμα να φέρουν στα σπίτια των επισκεπτών τη φύση, την ομορφιά και την ευωδία, περιμένει τους φίλους της στο Άλσος Κηφισιάς μέχρι τις 14 Ιουνίου 2020.
dimarxos_kifisias
Γιώργος Θωμάκος, Δήμαρχος Κηφισιάς

kifisia_antohkomiki


Η συναυλία θα εκπέμψει:

-από την επίσημη ιστοσελίδα της Φωτεινής Δάρρα https://www.facebook.com/foteinidarra/

-από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr)

Σε ταυτόχρονη αναμετάδοση:

από το YouTube κανάλι του δήμου ΕΔΩ 

-από το Facebook Page του δήμου (Δήμος Κηφισιάς) https://el-gr.facebook.com/kifissia.gr/ 

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: Βάλτο στη ζωή σου, διατηρώντας «έξυπνα» γερά οστά - Δες τι κερδίζεις

Άρση μέτρων: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια, στις 29 οι παιδικές κατασκηνώσεις

Άγριες Μέλισσες: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης