Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η ευτυχία σε δύο φωτογραφίες
Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και τον νεογέννητο γιο της
Τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές βιώνει η Φλορίντα Πετρουτσέλι καθώς πριν από λίγες μέρες η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Άρης Γούτος υποδέχτηκαν στις 19 Μαΐου ένα υγιέστατο αγοράκι.
«Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί. Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και στη μαία μου, πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε», είχε γράψει στο μήνυμά της η ευτυχής μαμά.
Η Φλορίντα έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι και προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της. Πριν από μια ώρα ανέβασε τιος πιο όρορφες φωτογραφίες, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της Μαίρη και τον νεογέννητο γιο της.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας