Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπορούν να περιμένουν - Το κυριακάτικο MasterClass έρχεται να ηρεμήσει τα πνεύματα
Το MasterClass πάντα καταφέρνει να χαλαρώσει τους φιλόδοξουςMasterChef.
Καλεσμένος, αυτή την Κυριακή, 24 Μαΐου (στις 17.50) είναι ο Στέλιος Μαστοράκος, τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας The Mart, ο οποίος αποκαλύπτει όλες τις σημαντικές πληροφορίες, που χρειάζεται να γνωρίζουν οι παίκτες για το κρέας και τα μυστικά για τις κοπές, ως διευθυντής σπουδών σχολής κρεοπωλών.
ΟΠάνος Ιωαννίδης, με βοηθό του τον Σταύρο Βαρθαλίτη, φτιάχνει ένα γρήγορο γλυκό με βασικό υλικό τα cranberries. Με βάση ντακουάζ και δύο διαφορετικές κρέμες, τους δείχνει πόσο εύκολο είναι να δημιουργείς με απλά υλικά τα πολυπόθητα γλυκά, που εναγωνίως προσπαθούν να φτιάξουν κάποιοι στις ομαδικές δοκιμασίες.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει το μάθημα παιχνίδι και δημιουργεί ένα comfort πιάτο, όπως αυτά που συνηθίζει να αγαπά. Μια σούπα με πατάτα, μπέικον, θυμάρι και καμένο πράσο μαζί με πεντανόστιμα κριτσίνια και κρέμα από Αρσενικό Νάξου, θα κάνει και τους εννέα καλύτερους του MasterChef 4 να γλείφουν τα δάχτυλά τους.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.