Ντράμερ των Death Angel μετά από κορωνοϊό και κώμα: Ο Σατανάς δεν είναι τόσο cool όσο νόμιζα...

Ντράμερ των Death Angel μετά από κορωνοϊό και κώμα: Ο Σατανάς δεν είναι τόσο cool όσο νόμιζα...

Για την αλλόκοτη «συνάντηση» που είχε με τον «άρχοντα του σκότους» στα όνειρά του ενώ βρισκόταν σε τεχνητό κώμα λόγω κορωνοϊού μίλησε ο ντράμερ της thrash metal μπάντας Death Angel

death-angel-ekso
Για την αλλόκοτη «συνάντηση» που είχε με τον «άρχοντα του σκότους» στα όνειρά του ενώ βρισκόταν σε τεχνητό κώμα λόγω κορωνοϊού μίλησε ο ντράμερ της thrash metal μπάντας Death Angel, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τελικά ο Σατανάς... δεν είναι όσο cool όσο νόμιζε.

Ο Γουίλ Κάρολ έδωσε μάχη για τη ζωή του επί δύο εβδομάδες τον περασμένο Μάρτιο στο California Pacific Medical Center, έχοντας κολλήσει τον κορωνοϊό στην ευρωπαϊκή περιοδεία της μπάντας του νωρίτερα τον ίδιο μήνα, σύμφωνα με την New York Post

Death Angel - Live at Graspop 2019

Η εφημερίδα, που επικαλείται δηλώσεις του μουσικού στο San Francisco Chronicle's Datebook, σημειώνει ότι το διάστημα εκείνο οι γιατροί χρειάστηκε να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα, και ο 47χρονος είχε κάποια... ανησυχητικά όνειρα σχετικά με τη μετά θάνατον ζωή που δεν δίστασε να μοιραστεί. 

Συγκεκριμένα, ο Κάρολ εξήγησε πως όσο ήταν σε κώμα ονειρεύτηκε πως επισκέφθηκε την κόλαση και πως γνώρισε τον Διάβολο, ο οποίος μάλιστα είχε γυναικεία μορφή. Εκείνη τον τιμώρησε για την οκνηρία που επέδειξε κατά τη ζωή του μεταμορφώνοντάς τον σε ένα τερατώδες πλάσμα που θύμιζε τον «Jabba the Hutt» (από το Star Wars), ο οποίος ξερνούσε αίμα μέχρι που έπαθε έμφραγμα.

jabba
Κλείσιμο


Όταν άνοιξε τα μάτια του στις 30 Μαρτίου και είδε το κορμί του γεμάτο σωληνάκια και μια νοσοκόμα δίπλα του, το πρώτο πράγμα που ξεστόμισε ο ντράμερ ήταν «Είμαι ακόμα στην κόλαση;». «Εκείνη όμως με αγνόησε», συμπλήρωσε ο μουσικός.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που μίλησαν στο site, το διάστημα που παρέμεινε συνδεδεμένος στον αναπνευστήρα ο Κάρολ ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και υπήρξαν στιγμές που έφτασε κοντά στον θάνατο. «Ήταν κοντά στα όρια των δυνατοτήτων μας όσον αφορά την φροντίδα υποστήριξης που μπορούμε να προσφέρουμε και ανησυχούσαμε πολύ για εκείνον. Ευτυχώς δεν χειροτέρεψε, αλλά αν χειροτέρευε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά επιπλέον πράγματα», είπε ένας από τους γιατρούς του.

Όπως αναφέρει η New York Post, η εμπειρία του ντράμερ τον έκανε να δει τα πράγματα αλλιώς στη ζωή του. Ο 47χρονος είναι αποφασισμένος να κόψει το πολύ αλκοόλ και το κάπνισμα μαριχουάνας. Όσο για την πίστη του, ο Κάρολ λέει ότι πλέον πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη και αισθάνεται πως οι προσευχές από τους συγγενείς και τους φίλους του τον βοήθησαν να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια. Μερικά πράγματα πάντως δεν έχουν αλλάξει: «Θα εξακολουθήσω να ακούω satanic metal, ακόμα μου αρέσουν οι Deicide και τέτοιου είδους μπάντες. Όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή και την εμπειρία που πέρασα, δεν πιστεύω ότι ο Σατανάς είναι τόσο cool όσο νόμιζα παλαιότερα», είπε ο Κάρολ στην Chronicle.



Ειδήσεις σήμερα

Έρευνα για street party με αλκοόλ, σέξι χορό και... twerking στο Μπρούκλιν εν μέσω πανδημίας

Τατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ

Ο 23χρονος που αποκεφάλισε την 17χρονη Σουηδή πίστευε ότι ήθελε το κακό του Τραμπ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης