Βίντεο: Η Αντελίνα Βαρθακούρη χορεύει στους δρόμους της Αθήνας

Βίντεο: Η Αντελίνα Βαρθακούρη χορεύει στους δρόμους της Αθήνας

Η παρουσιάστρια χορεύει στους ρυθμούς του συζύγου της, Χάρη Βαρθακούρη

antelinavartjha
Τα γυρίσματα της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» ξεκίνησαν. H Aντελίνα Βαρθακούρη βγαίνει στους δρόμους και έρχεται να σου χτυπήσει το κουδούνι. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Το παιχνίδι ξεκίνησε και η εκπομπή έρχεται σύντομα στον Alpha.

Στο νέο τρέιλερ αποκαλύπτεται και το τραγούδι των τίτλων του «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», του οποίου δημιουργός είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. H Aντελίνα συνοδεύει όπως μόνο εκείνη ξέρει, το κομμάτι που έγραψε αποκλειστικά για την εκπομπή της ο σύζυγός της, με μια χορογραφία.

Το real life, game show, στο οποίο η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, έρχεται στον Alpha. Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα. Στη συνέχεια, χτυπά κουδούνια, μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει.

Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα. Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».


Δείτε το βίντεο: 

Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι! | Έρχεται στον Alpha



Ειδήσεις σήμερα:

Ρέτσος: Όσο τα αεροπλάνα παραμένουν καθηλωμένα δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μια 66χρονη στο ΝΙΜΤΣ - Στα 165 τα θύματα στη χώρα

Προς τα τέλη Ιουνίου το άνοιγμα των συνόρων στην Ισπανία για τον τουρισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης