Μέρι Κέιτ Όλσεν - Ολιβιέ Σαρκοζί: Γιατί χωρίζουν ο 50χρονος τραπεζίτης και η 33χρονη σχεδιάστρια;

Μέρι Κέιτ Όλσεν - Ολιβιέ Σαρκοζί: Γιατί χωρίζουν ο 50χρονος τραπεζίτης και η 33χρονη σχεδιάστρια;

Απορρίφθηκε το αίτημα της σχεδιάστριας μόδας για «διαζύγιο έκτακτης ανάγκης» - Ήταν το υπερβολικό focus στην καριέρα της ο λόγος  που διαλύθηκε ο γάμος τους;

olsen-sarkozy
Η αίτηση διαζυγίου «έκτακτης ανάγκης» της Μέρι Κέιτ Ολσεν από τον σύζυγό της Πιέρ Ολιβιέ Σαρκοζί (ετεροθαλή αδελφό του Νικολά Σαρκοζί) δεν έγινε δεκτή από τον δικαστή Μάικλ Κατζ του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, μεταδίδει σήμερα το Page Six. Όπως έγινε γνωστό εχθές, η 33χρονη σχεδιάστρια μόδας προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο με το αίτημα να καταθέσει επείγουσα αίτηση διαζυγίου, επιχειρώντας να παρακάμψει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλει οι τοπικές Αρχές όσον αφορά στη λειτουργία των δικαστηρίων εν μέσω κορωνοϊού.

Mary-Kate Olsen Requests EMERGENCY Order to Divorce Husband


Σε νομικά έγγραφα που διέρρευσαν στα ΜΜΕ, η Μέρι Κέιτ Όλσεν επικαλείται λόγους έκτακτης ανάγκης προκειμένου να γίνει δεκτή η αίτησή της, μεταξύ των οποίων και η πρόθεση του συζύγου της να διακόψει άμεσα το μισθωτήριο του σπιτιού τους στην πόλη, την ώρα που είναι αδύνατον για την ίδια να βρει άλλο σπίτι ή και να μετακομίσει λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως μέσω των δικηγόρων του της ζήτησε να φύγει από το σπίτι μέχρι τη Δευτέρα, 18 Μαΐου.

Τα επιχειρήματα της 33χρονης φαίνεται ότι δεν έπεισαν τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου, ο οποίος αποφάνθηκε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πληροί τα κριτήρια για να ακολουθηθεί η διαδικασία του επείγοντος και να γίνει δεκτή κατ' εξαίρεση η αίτησή της. Υπενθυμίζεται ότι η σχεδιάστρια μόδας είχε επιχειρήσει να καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου σε ένα κανονικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 17 Απριλίου, όμως δεν τα κατάφερε λόγω του μέτρου που έχει επιβληθεί από τα τέλη μαρτίου και ορίζει πως τα δικαστήρια της πόλης θα εκδικάζουν πλέον μόνο επείγουσες υποθέσεις.

Την ίδια ώρα, πολλά δημοσιεύματα προσπαθούν να ανακαλύψουν τον λόγο που οδήγησε το ζευγάρι με την ηλιακή διαφορά των 17 χρόνων στο χωρισμό. Σύμφωνα με το People, που επικαλείται μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, ένας από τους λόγους που προκαλούσαν τριβή στη σχέση τους ήταν το focus που είχε κάνει η Μέρι Κέιτ Όλσεν στην καριέρα της και η διαφορετική οπτική του Ολιβιέ πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

The Real Reason Why Mary-Kate Olsen Is Getting Divorced


«Είναι απόλυτα εστιασμένη στην καριέρα της. Αυτός από τη μεριά του, όντας "πολύ Γάλλος" , ήθελε να είναι πιο διαθέσιμη», λέει η πηγή και συμπληρώνει με νόημα ότι δεν μπορείς να ελέγξεις ένα κορίτσι που είχε μπει στην τροχιά των δισεκατομμυριούχων πριν κλείσει τα 30.

H πρώην ηθοποιός και νυν ιέρεια της μόδας, που ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική κυριολεκτικά από... μωρό παίζοντας στην πετυχημένη σειρά Full House, επί του παρόντος διευθυνει δύο πολυτελή fashion brands μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Άσλεϊ. Σύμφωνα με το People, η τελειομανία και η προσοχή στη λεπτομέρεια των δύο αδελφών είναι ένας από τους βασικούς λογους της επιτυχίας τους, με τις επιχειρήσεις τους να τους αποφέρουν απίστευτα κέρδη ετησίως. Τα brand τους έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον χώρο της μόδας και συνολικη περιουσία και των δύο εκτιμάται ότι αγγίζει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε 73χρονη από κορωνοϊό - Στους 158 οι νεκροί στην Ελλάδα

Γιάννης Κότσιρας: Ο θάνατος της μητέρας μου μού άλλαξε τη ζωή

Κίνδυνος εξαναγκασμού 4 εκατομμυρίων ανήλικων κοριτσιών σε γάμο λόγω κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης