Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Open Ελλάδα και επικεντρώθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες που δεν θα εργαστούν το επόμενο διάστημα. Ο ηθοποιός τόνισε πως ξαφνικά βρέθηκαν ξεκρέμαστοι και πως το κράτος είναι αυτό που θα πρέπει να τους φροντίσει.
«Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχω βρεθεί σε κάποιο κόμμα, ποτέ δεν έχω πάρει δημόσια θέση τέτοια, οπότε είτε καλά είτε κακά πω για την κυβέρνηση σήμερα δεν το κάνω έχοντας στο μυαλό μου κάτι άλλο. Και το λέω αυτό γιατί σαφώς όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα που πάρθηκαν εγκαίρως και από όλο το κομμάτι της υγείας νομίζω ότι προστατευτήκαμε. Έτσι έπρεπε να γίνει, έτσι έγινε και φανήκαμε οι πολίτες πολύ συνεπείς. Από εκεί και πέρα, κρατώντας τις κουβέντες του ίδιου του πρωθυπουργού, περιμέναμε και οι ομάδες των επαγγελμάτων που θίγονται περισσότερο αυτή τη στιγμή. Όταν λέμε καλλιτέχνες δεν εννοούμε μόνο εμάς αλλά και όλους όσους δουλεύουν μαζί μας. Ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει πως για να βγει ένα σίριαλ δεν δουλεύουν οι δύο ηθοποιοί που βλέπει αλλά άλλα 15, 20, 40 άτομα από πίσω. Για να βγει μια παράσταση δουλεύουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι. (…) Όλοι αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι ξαφνικά έχουμε βρεθεί ανήμποροι. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που ζει μέσα από το θέατρο και την μουσική. Όλον αυτόν τον κόσμο, εφόσον είμαστε σε συνθήκες πολέμου ακόμα, πρέπει κάπως να φροντίσει το κράτος να μην μείνει έτσι».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.