Οργισμένος με την Κίνακαι τους Κινέζους για την πανδημία του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Μπράιαν Άνταμς, ο οποίος αυτή την εβδομάδα θα έδινε συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνουαλλά ακυρώθηκε λόγω της κρίσης.
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού με τίτλο Cuts Like a Knife ο Άνταμς μίλησε με πολύ σκληρά λόγια τους Κινέζους κάνοντας λόγο για «ορισμένους γα@@@νους μπάσταρδους που τρώνε νυχτερίδες και κατασκευάζουν ιούς στα εργαστήρια».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Adams (@bryanadams) στις
«Όλος ο κόσμος τώρα είναι "παγωμένος", για να μην αναφέρω τους χιλιάδους που έχουν υποφέρει ή πεθάνει από αυτόν τον ιό» προσθέτει εμφανώς οργισμένος ο διάσημος τραγουδιστής.
«Το μήνυμά μου σε όλους αυτούς - εκτός από ένα "γα@@@νο ευχαριστώ" - είναι: γίνετε vegan» καταλήγει στην ανάρτησή του.
Όπως επισημαίνει ο Guardian το ξέσπασμα του Άνταμας ακολουθεί τη σειρά των θεωριών συνωμοσίας για την προέλευση του ιού. Μια από αυτές θέλει τον ιό Covid-19 να έχει περάσει στους ανθρώπους από νυχτερίδες που έφαγαν (ή από παγκολίνους) καθώς ορισμένα από τα πρώτα κρούσματα εντοπίστηκαν σε ανθρώπους που επισκέπτοντας συχνά την αγορά με ζωντανά ζώα στην Ουχάν.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.