Ποιες σταρ απέκτησαν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Ποιες σταρ απέκτησαν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Μεγάλα ονόματα της σόου μπίζνες έγιναν γονείς αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η επιστήμη

mothers-day
Κάποιοι πολύ απλά δεν το βάζουν κάτω. Και προκειμένου να κάνουν το όνειρο της μητρότητας και της πατρότητας πραγματικότητα, τολμούν να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα.

Κέιτι Σαγκάλ

katey-sagal-1

Στα λαμπερά 90s, ενώ έδινε ρέστα ως σεξοβόμβα σύζυγος του τηλεοπτικού κατακαημένου Αλ Μπάντι (Εντ Ο’Νιλ) στην ξεκαρδιστική σειρά «Παντρεμένοι… με παιδιά», η αμερικανίδα ηθοποιός ήταν ήδη μητέρα. Και είχε φροντίσει να υπάρχει ειδικός χώρος στα καμαρίνια για τα μωρά που είχε αποκτήσει με τον μουσικό Τζακ Γουάιτ, τα οποία δεν αποχωριζόταν ούτε για την ανάγκη των γυρισμάτων. Ο γάμος της έληξε το 2000 και όταν ξαναπαντρεύτηκε το 2004 με τον σεναριογράφο, παραγωγό και ηθοποιό Κερτ Σάτερ το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να προσπαθήσει για έναν καρπό από αυτόν τον γάμο. Η ηλικία της ηθοποιού δεν επέτρεπε μια εγκυμοσύνη και η εναλλακτική της παρένθετης μητέρας ήταν για εκείνους μονόδρομος. «Είπαμε να το δοκιμάσουμε κι αν είναι να γίνει, θα γίνει. Αν δεν πετύχαινε, δεν θα επιμέναμε. Και τότε ήρθε στον κόσμο η μικρή μας Έσμε», δήλωσε η αξεπέραστη «Πέγκι» το 2007, όταν απέκτησε τη μικρότερη κόρη της σε ηλικία 52 χρονών.


Τάιρα Μπανκς

tyra-banks-1

Μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον φωτογράφο Έρικ Άσλα, τον οποίο γνώρισε το 2013 στη Νορβηγική βερσιόν του Next Top Model, το σούπερ μόντελ αποκάλυψε πως οι δυο τους έκαναν προσπάθεια να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Μερικούς μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2016, ο μικρός Γιορκ Μπανκς Άσλα ήρθε στον κόσμο από παρένθετη μητέρα. «Το μεγαλύτερο δώρο για το οποίο προσπαθήσαμε και προσευχηθήκαμε τόσο πολύ, έφτασε επιτέλους. Έχει τα δάχτυλα και τα μεγάλα μου μάτια και το στόμα και το πηγούνι του πατέρα του. Ευχαριστούμε τη γυναίκα-άγγελο που μας χάρισε αυτό το θαύμα και προσευχόμαστε για όσους αγωνίζονται να ζήσουν αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή», πανηγύρισε τότε η διάσημη καλλονή στο Instagram. Το ζευγάρι χώρισε το 2017.

Τζίμι Φάλον

Jimmy-Fallon-1

Κλείσιμο
Ο παρουσιαστής του πολυαντεγραμμένου late night σόου του NBC «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και η παραγωγός και σεναριογράφος σύζυγός του, Νάνσι Τζοαλόνεν απέκτησαν τις δυο κόρες τους μέσω παρένθετης μητέρας και μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες δικές τους προσπάθειες. «Είχαμε ξαναπροσπαθήσει, το είπαμε σε κόσμο και τελικά δεν έγινε τίποτα. Και είναι πολύ στενάχωρο. Είναι φοβερά δύσκολο για όλους. Οπότε αποφασίσαμε πως αυτή τη φορά δεν θα το λέγαμε σε κανέναν. Θα το κρατούσαμε μεταξύ μας. Και τελικά, ορίστε», αποκάλυψε ο σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης όταν η Γουίνι γεννήθηκε το 2013 και με τη σύζυγό του κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό και την επόμενη προσπάθειά τους, από την οποία απέκτησαν τη δεύτερη κόρη τους, Φράνσις.

Λούσι Λιού

lucu-liu-1

Η αμερικανίδα ηθοποιός που αποφεύγει τις δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, το 2015 έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας πως υπάρχει ένας καινούργιος άντρας στη ζωή της, ο γιός της Ρόκγουελ. Τον απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας όπως η ίδια εξήγησε τότε και, παρότι δεν υπάρχει σύντροφος στο κάδρο, η πρωταγωνίστρια όχι μόνο δεν αποσυντονίστηκε με τα βάρη που συνεπάγεται μια μονογονεϊκή οικογένεια αλλά ομολογεί ότι η μητρότητα τη βοήθησε να οργανώσει τη ζωή της. «Δούλευα πολύ και δεν γνώριζα πότε θα μπορούσα να σταματήσω. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση για μένα. Τους πρώτους μήνες ήταν σαν να είχα πάρει κάποιο αφροδισιακό. Ένιωθα απολύτως ερωτευμένη και είχα αυτό το χάι. Πλέον υπάρχει ένα αυστηρό πρόγραμμα, παλιότερα ήμουν πιο χύμα», έχει δηλώσει περιγράφοντας επίσης, χωρίς ίχνος μαμαδίστικων ενοχών, πως: «ζήτησα πολύ βοήθεια και δεν ντρεπόμουν γι’ αυτό. Δεν με ένοιαζε να είμαι εγώ αποκλειστικά ο άνθρωπος που τον φροντίζει. Ήθελα απλά να είναι καλά όταν είναι μαζί μου και όταν δεν είναι».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

sarah-jessica-parker-1

Παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ από το 1997, η δραστήρια ηθοποιός, παραγωγός και σχεδιάστρια παπουτσιών απέκτησε το πρώτο της παιδί το 2002, όμως το ζευγάρι σχεδίαζε να χαρίσει ένα αδερφάκι στον μικρό Τζέιμς Γουίλκι. Οι απογοητεύσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μέχρι που το 2009 ενημερώθηκαν πως το όνειρό τους θα γίνει πραγματικότητα μέσω παρένθετης μητέρας, η οποία εγκυμονούσε όχι ένα, αλλά δυο μωρά. «Δεν το περιμέναμε. Μετά από ένα διάστημα, αρχίζεις να μην ελπίζεις σε πολλά για να μην απογοητευτείς», έχει δηλώσει σχετικά. «Ένα θα ήταν υπέροχο και θα νιώθαμε απίστευτα τυχεροί. Τα δύο ήταν κωμωδία». Τα δίδυμα κοριτσάκια τους ονομάζονται Μάριον και Ταμπίθα.

Νικόλ Κίντμαν

nicole-kidman-1

Αφού υιοθέτησε τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα με τον πρώην συζυγό της Τομ Κρουζ, η βραβευμένη με Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τη μικρή Σάντεϊ το 2008, καρπό του έρωτά της με τον Αυστραλοαμερικανό μουσικό και τραγουδιστή της κάντρι, Κιθ Έρμπαν. To 2011 η ευτυχία χτύπησε ξανά κόκκινο, αφού μετά από ένα διάστημα στο οποίο τήρησαν σιγή ιχθύος για τα σχέδιά τους, Κίντμαν και Έρμπαν εξέφρασαν δημόσια την ευγνωμοσύνη τους για τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Φέιθ. «Δεν υπάρχουν κατάλληλες λέξεις για να εκφράσουμε την απίστευτη ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όσους μας στήριξαν σε αυτή τη διαδικασία, κυρίως για τη γυναίκα που κυοφόρησε το παιδί μας».

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ

kim-kardashian-kanye-west-1

Μετά τις επιπλοκές που αντιμετώπισε η Κιμ στις δυο πρώτες εγκυμοσύνες, και οι οποίες απέτρεπαν τη σκέψη μιας τρίτης, το εξωφρενικά πλούσιο ζευγάρι της παγκόσμιας σόουμπιζ κατέφυγε στην επιλογή της τεκνοποίησης μέσω παρένθετης μητέρας για το τρίτο αλλά και το τέταρτο παιδί τους. Δημοσιεύματα τους ήθελαν να καταβάλλουν 45.000 δολάρια στη γυναίκα που κυοφόρησε τη Σικάγο το 2008, συν 69.000 δολάρια στο πρακτορείο που τους την παρείχε. «Όποιος νομίζει ότι αυτός είναι ο εύκολος τρόπος, κάνει λάθος. Είναι δυσκολότερο, γιατί δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο. Έχοντας φέρει στον κόσμο τα δυο πρώτα μωρά μου η ίδια, για μένα αυτό είναι σαφώς μια πολύ δυσκολότερη εμπειρία», δήλωνε τότε, όμως στην εγκυμοσύνη του γιού τους Ψαλμ το 2019 κάτι είχε αλλάξει: «Αναγνωρίζω πως την πρώτη φορά που πέρασα τη διαδικασία ήμουν πιο αγχωμένη. Τώρα νιώθω πως η παρένθετη μητέρα είναι ένα άτομο πολύ προστατευτικό και την εμπιστεύομαι. Οπότε είμαι ήρεμη και χαλαρή. Δεν ξέρω αν είναι επειδή πρόκειται για το τέταρτο παιδί ή επειδή το έχουμε ξαναπεράσει, με τον καιρό γίνεσαι πιο ήρεμος…».

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζουν τα πάντα στα ταξίδια στην εποχή μετά τον κορωνοϊό - Τι θα ισχύει σε αεροπλάνα, πλοία και ξενοδοχεία

Κορωνοϊός - Υπουργείο Υγείας: Το μήνυμα του Δημήτρη Χατζηγεωργίου προς τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Ποια είναι η Ελληνίδα ερευνήτρια νανοτεχονολίας που ερεύνησε η OLAF για απάτη με ευρωπαϊκά κονδύλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης