Μια συγκλονιστική βραδιά χάρισε σε όλους του Έλληνες ο Γιώργος Νταλάρας με τη μοναδική του συναυλία στο ΜEGA. Οι χρήστες των social media έριξαν στην κυριολεξία το Twitter κάνοντας το hashtag #spitimetongiwrgodalara πρώτο το βράδυ της Παρασκευής.
Δεκάδες ήταν τα μηνύματα θαυμασμού και αγάπης στον ερμηνευτή αλλά στους δύο σπουδαίους συνθέτες που επέλεξε να τιμήσει. Τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Βασίλη Τσιτσάνη.
«Από το παράθυρο σου πέρασε το καλοκαίρι, πέρασε κι η συννεφιά, πέρασε όλη μας η αγάπη, πέρασε όλη μας η πίκρα, πέρασε και η χαρά», ερμήνευσε ο Γιώργος Νταλάρας στην αρχή της ιδιαίτερης χθεσινής βραδιάς μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
«Ευτυχώς περάσαμε από την καραντίνα, τα δύσκολα πέρασαν, αλλά πρέπει να έχουμε το νου μας», είπε ο Γιώργος Νταλάρας μετά την πρώτη του ερμηνεία.
Μαζί και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας ακόμα και με τους μουσικούς του, ο Έλληνας τραγουδιστής, ανέφερε ότι: «Η μουσική είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τους ανθρώπους, δεν λογαριάζει φυλές, χρώματα. Είναι η μεγαλύτερη δύναμη που έχει ο άνθρωπος. Με υπομονή και σύνεση θα τα καταφέρουμε».
«Μην μου κακιώσετε», ζήτησε στους τηλεθεατές του MEGA ο Έλληνας καλλιτέχνης «δεν θα πούμε τα τραγούδια που τραγούδησα στους δίσκους μου, ένιωσα ότι έχουμε κάποιες άγκυρες που μας κρατάνε, αυτές οι άγκυρες στο κομμάτι του τραγουδιού είναι ο Τσιτσάνης και ο Θεοδωράκης».
Ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε ακόμα και στους συνεργάτες του: «Οι μουσικοί και οι τεχνικοί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν φαίνονται όσο τους αξίζει, γιατί κατά κάποιο περίεργο τρόπο τους κλέβουμε εμείς το φως τους. Και μου αρέσει να λέω, κυρίως για να το ακούω και εγώ, ότι ό,τι και να νομίζουμε για τον εαυτό μας πάντα θα είναι κάτι λιγότερο χωρίς τους άλλους γύρω μας».
Μαζί με τον μοναδικό ερμηνευτή σπουδαίοι καλεσμένοι
Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση, όπου και πάλι η μουσική γίνεται ο συνδετικός μας κρίκος, τραγούδησαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Ο Κώστας Γαβράς από το Παρίσι έστειλε το δικό του μήνυμα ενώ μια εμφάνιση-έκπληξη έκανε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας