Ο Δημήτρης Κρεμαστινός υπήρξε για χρόνια ο προσωπικός γιατρός του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Σήμερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου που έζησε και εκείνη από κοντά τον πρώην υπουργό, τον αποχαιρέτησε στα social media με συγκίνηση και μια φωτογραφία.
O Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό, ο οποίος τελικά προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια με αποτέλεσμα τον θάνατό του το πρωί της Παρασκευής.
Ο πρώην υπουργός Υγείας και πρωην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου το πρωί της 26ης Μαρτίου με τους γιατρούς να κρίνουν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί.
«Με συγκίνηση αποχαιρετώ έναν αδελφικό φίλο, εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο.Καλή αντάμωση με τον Αντρέα μας Δημήτρη Κρεμαστινε» έγραψε η Δήμητρα Παπανδρέου δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας