Τρεις Σουηδοί που βρίσκονταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.
Και οι 3 είχαν έρθει από Στοκχόλμη και φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο μέχρι να περάσει η φάση της 14ήμερης καραντίνας. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν 62 άτομα συνολικά.
Στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ βρίσκονται επίσης 13 ασθενείς από τη κλινική «Ταξιάρχαι», ενώ έχουν μεταφερθεί συνολικά ακόμη 5 ασθενείς από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά τη διασπορά που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Β5 παθολογική κλινική, από ασυμπτωματικό ασθενή.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.