Νίκος Μουτσινάς: Βγαίνει και σε… παπούτσι - Δείτε τα sneakers με το πρόσωπό του
«Έχω τον Μούτσι στο παπούτσι» ανακοίνωσε με το γνωστό της ύφος η συμπαρουσιάστριά του Βάνια, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας το συγκεκριμένο ζευγάρι
Με μεγάλη έκπληξη ο Νίκος Μουτσινάς διαπίστωσε στον αέρα της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι», ότι το πορτραίτο του είναι τυπωμένο σε ένα ζευγάρι sneakers.
Καθώς έκανε ζάπινγκ στη «Χρυσή τηλεόραση», σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο Κρήτη TV, όπου μία σχεδιάστρια υποδημάτων έδειχνε τη νέα της χειροποίητη συλλογή. Μάλιστα, σε ένα ζευγάρι sneakers είχε αποτυπώσει και το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά. Λίγο αργότερα, η απίθανη Βάνια (Ματίνα Νικολάου) εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας τα συγκεκριμένα παπούτσια.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.