Η Ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ μας ξεναγεί στο παλάτι της φίλης της

Η Ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ μας ξεναγεί στο παλάτι της φίλης της

Η βίλα αγοράστηκε αντί 36,5 εκατ. δολαρίων - Έχει έκταση 1450 τμ και στο γκαράζ της φιλοξενούνται Ferrari, Rolls Royce, Lamborgini και μια συλλεκτική Bugatti αξίας 3.000.000 δολαρίων!

karanikolaoy-arthro
Μόλις πρόσφατα έκανε τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η νεώτερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο Κάιλι Τζένερ πρόσθεσε άλλη μία έπαυλη στην πανάκριβη συλλογή της, αξίας 36,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για μία τεράστια βίλα έκτασης 1.450 τμ στους λόφους του Λος Αντζελες σε resort style με 7 κρεβατοκάμαρες, 14 μπάνια, δεκάδες διάσπαρτα σαλόνια, home theater, εξωτερικούς προτζέκτορες στην πισίνα, γήπεδο μπάσκετ, επαγγελματικά εξοπλισμένη κουζίνα, μπαρ, game room και γυμναστήριο και δύο ξεχωριστά διαμερίσματα για τους καλεσμένους του πάμπλουτου μέλους των Καρντάσιαν.

Το πολυτελές lifestyle της Κάιλι Τζένερ, μητέρας μιας κόρης, της Στόρμι Γουέμπστερ, καρπός της σχέσης της με τον πρώην της πια ράπερ Τράβις Σκοτ ανέκαθεν ήταν ένα αγαπημένο θέμα της gossip ειδησεογραφίας με την ίδια συχνά-πυκνά να μπολιάζει την περιέργεια του κοινού αφήνοντας ορθάνοιχτα τα παράθυρα της προσωπικής της ζωής.

Αυτή την φορά το ρόλο του ξεναγού στην καθημερινότητα που διάγει η 22χρονη κροίσος πίσω από τις πόρτες της έπαυλης ανέλαβε η ελληνικής καταγωγής κολλητή φίλη της, Αναστασία Καρανικολάου ή Στέισι, που μέσω ενός βίντεο στο TikTok αποκάλυψε στο διαδικτυακό κοινό πόσο ωραία είναι να είσαι η Κάιλι Τζένερ αλλά και η κολλητή της.

27999572-8286265-Kylie_Jenner_s_palatial_new_property_was_showcased_by_her_best_f-m-103_1588627201047
Αναστασία Καρανικολάου


Η 22χρονη Στέισι, ανοίγοντας την πόρτα της ολοκαίνουριας βίλας, οδηγεί την κάμερα στο εσωτερικό με το τεράστιο living room, τα διάσπαρτα καθιστικά με τα πανάκριβα design έπιπλα και τη τραπεζαρία με το φλεγόμενο επιδαπέδιο τζάκι που οδηγεί στην πολυτελή πισίνα. Αφήνει, όμως, το καλύτερο για το τέλος, αφού η Στέισι οδηγεί την κάμερα σε έναν χώρο φιλοξενίας εντυπωσιακών super car με την ίδια να ξαπλώνει νωχελικά πάνω σε μια συλλεκτική λευκή Bugatti Chiron αξίας 3.000.000 δολαρίων ενώ τα πλάνα καταγράφουν στη συνέχεια τις καμπύλες μιας κόκκινης Lamborghini Urus, μιας μπλε Rolls Royce Wraith και μιας μαύρης Ferrari.

Κλείσιμο
Φυσικά αυτά είναι μόνο κάποια απ’όσα έδειξε η κάμερα αφού προφανώς τα πιο ενδιαφέροντα να περιλαμβάνονται σε όσα δεν έδειξε. Κρίνοντας, όμως, από την προσφιλή συνήθεια των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν να τα βγάζουν όλα στην φόρα, το πιο πιθανόν είναι να ακολουθήσει και δεύτερο μέρος της ξενάγησης για την περίπτωση που μείνει κάποιος με την απορία τι να περιέχει άραγε η ντουλάπα της, το ψυγείο της και ο κάδος απορριμάτων της.

Δείτε το βίντεο:






27999576-8286265-Stassie_then_moved_on_to_Kylie_s_impressive_range_of_vehicles_in-m-115_1588627449810
27999578-8286265-image-a-120_1588628502427


Ειδήσεις σήμερα:

Περισσότερα «τραπεζάκια έξω» χωρίς αύξηση των δημοτικών τελών

Ελπίδα από τη Νότια Κορέα: Ερευνητές προτείνουν δυο αποτελεσματικά φάρμακα στη θεραπεία κατά του ιού

Google και Apple παρουσιάζουν λεπτομέρειες για την εφαρμογή που θα ανιχνεύει τον COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης