DJ Khaled: Πώς αντέδρασε ο οικογενειάρχης DJ όταν χυμώδης φαν άρχισε να κάνει twerking σε live chat!

DJ Khaled: Πώς αντέδρασε ο οικογενειάρχης DJ όταν χυμώδης φαν άρχισε να κάνει twerking σε live chat!

DJ Khaled:  Έκλεισε τα μάτια του για να μη βλέπει το... ακατάλληλο θέαμα

dj_khaled
Ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους DJ και παραγωγούς διεθνώς, ο Khaled Mohamed Khaled - γνωστός ως DJ Khaled - δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε έναν χώρο όπου το σεξ και τα ναρκωτικά αφθονούν. Ωστόσο, αντίθετα απ' ό,τι μπορεί να πιστεύει κανείς κρίνοντας από την περσόνα του στη σόουμπιζ, στην πραγματικότητα ο DJ Khaled είναι ένας φρόνιμος οικογενειάρχης, που αποφεύγει τα μπλεξίματα και οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή θαλπωρή που απολαμβάνει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.



Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αυτοσυγκράτησης στο πλαίσιο της συναναστροφής του με αιθέριες υπάρξεις που τον περιτριγυρίζουν είναι ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα πρόσφατο live του στο Instagram. Όπως πολλοί σελέμπριτις που προσπαθούν να ανεβάσουν τη διάθεση των φαν τους αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας, ο Khaled αποφάσισε να προσκαλέσει μερικούς φαν του για chat στη δημοφιλή πλατφόρμα. Ωστόσο η συνομιλία του με μια χυμώδη φαν του πήρε γρήγορα άκρως... ακατάλληλη τροπή, αφού η ίδια άρχισε να κάνει προκλητικό twerking με τα οπίσθιά της κολλητά στην κάμερα!

Φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτσάκι και ένα μπικίνι, η φαν του DJ Khaled αρχισε να του επιδεικνύει τα κάλλη της, ενώ ο ίδιος της φώναζε να σταματήσει, υπενθυμίζοντας ότι είναι οικογενειάρχης και... καλύπτοντας τα μάτια του για να μην δει κάτι που δεν πρέπει. Ο DJ πόσταρε στη συνέχεια το βίντεο στη σελίδα του, σημειώνοντας ότι αγαπάει όλους τους φαν του αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη σελίδα του και να αποφεύγονται τα έκτροπα.

Ο DJ Khaled και η σύζυγός του Nicole Tuck είναι μαζί 11 χρόνια, αλλά παντρεύτηκαν το 2016, λίγο πριν την γέννηση του πρώτου τους γιου. Ο μικρούλης Asahd έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά βίντεο του μπαμπά του και έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, που αριθμεί 1,8 εκατ. followers. Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του φέτος τον Γενάρη.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#part2 GO DADDY ! @asahdkhaled ! Fan luv meet up on ig live after work out !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ KHALED (@djkhaled) στις

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Τα… άπλυτα του Kensington στη φόρα: Από την ολόγυμνη Νταϊάνα... στην κακότροπη Μέγκαν Μαρκλ

Vegan ξυλοκόπησε τη φίλη του με μπουκάλι ξύδι γιατί... μύριζε μπέικον!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει οικογένεια και παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης