Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε στείλει τρεις γυναίκες για να πείσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στην Αμερική!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε στείλει τρεις γυναίκες για να πείσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στην Αμερική!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης παρουσίασε το νέο του τραγούδι που έγραψε με αφορμή την καραντίνα

zouganelis
O Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος μέσω Skype σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καραντίνα αλλά και σε μια άγνωστη ιστορία που είχε ο ίδιος με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Είδα μια αξιοπρέπεια στους Έλληνες υπέρ του δέον. Είδαμε μια Αμερική να εκπίπτει στα μάτια όλου του υπόλοιπου κόσμου. Κάποτε πήγαινε κάποιος στην Αμερική και του έλεγαν «φέρε μου αυτό, φέρε μου εκείνο». Δεν έχει τίποτα η Αμερική μπροστά σε αυτά που έχουμε εμείς απ’ ό,τι φάνηκε και το κυρίαρχο είναι ότι αποκαλύπτεται συνέχεια αυτός ο πρόεδρος της Αμερικής», είπε αρχικά ο μουσικοσυνθέτης.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε μια εμπειρία που είχε μαζί του: «Το 1995 μαζί με την εξαιρετική Γλυκερία και άλλους είχαμε πάει στο Ατλάντικ Σίτι και παίξαμε.  Κάποια στιγμή έρχεται αυτό, ο Τραμπ, τον ήξερα ως επιχειρηματία τότε, και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ. Του λέω δεν γίνεται και για να με δελεάσει έφερε και τρεις γυναίκες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει την Αμερική. Αυτός ο άνθρωπος λέει να κάνουμε ενέσεις με αντισηπτικά. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Αυτός έχει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών, καταλαβαίνετε πού ζούμε;».

Ποια είναι τα επαγγελματικά του σχέδια για τον χειμώνα; «Είναι απαραίτητο να μπορούμε να ισορροπήσουμε και πάλι επαγγελματικά. Είμαστε σε δεινή θέση και κυρίως οι οργανοπαίχτες. Αποτελούν έναν τεράστιο κύκλο εργασιών. Αυτοί έχουν το μεγάλο πρόβλημα και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να στηρίξουμε όσους μας στήριξαν όλο αυτό τον καιρό».

Στην εκπομπή ο Γιάννης Ζουγανέλης παρουσίασε και το νέο τραγούδι που δημιούργησε με αφορμή την καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο «Εκτός Γραμμής«

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η ημερομηνία-κλειδί για τα ταξίδια εντός Ελλάδας - Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Ηλεκτρονικά η ασφαλιστική ενημερότητα συν πέντε ακόμη υπηρεσίες e-ΕΦΚΑ

«Πόλεμος» Κίνας - ΗΠΑ για τον κορωνοϊό - Αποζημίωση ζητά ο Τραμπ
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης