Έντυσαν την Dita Von Teese, αλλά όχι για πολύ...

Έντυσαν την Dita Von Teese, αλλά όχι για πολύ...

Δεν άντεξε και τα... πέταξε η γνωστή χορεύτρια για τις ανάγκες του CSI

Έντυσαν την Dita Von Teese, αλλά όχι για πολύ...
Είναι γνωστή για τις σέξι καμπύλες της, το εντυπωσιακό μπούστο και τις χορευτικές κινήσεις που κόβουν την ανάσα κάθε άντρα. Όμως, για τις ανάγκες ενός επεισοδίου του CSI, η πιο γνωστή burlesque χορεύτρια του κόσμου, η Dita Von Teese, αναγκάστηκε να… ντυθεί!
 
Βέβαια, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Η 38χρονη πρώην σύζυγος του Marilyn Manson υποδύεται μια γοητευτική καθηγήτρια, η οποία αφήνει το σχολείο για να γίνει χορεύτρια burlesque, ενώ μάλιστα τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την εγκληματολογία.
 
Κλείσιμο
Μπορεί η Dita, στην αρχή, να είναι φουλ ντυμένη, πολύ γρήγορα όμως, όχι μόνο έβγαλε τα ρούχα της, αλλά παρουσίασε και ένα από τα διάσημα σόου της, αυτή τη φορά για τη μικρή οθόνη.

«Έγιναν πολλές συζητήσεις στο Διαδίκτυο γύρω από την προκλητική εμφάνισή μου, πράγμα που μου προκάλεσε εντύπωση, δεδομένου του πόσο αίμα δείχνει η σειρά» λέει η Dita σε πρόσφατη συνέντευξη.

 
Το εν λόγω επεισόδιο θα προβληθεί στις αμερικανικές τηλεοράσεις στις 20 Ιανουαρίου και σίγουρα η Dita -και όχι μόνο- το περιμένει πως και πως, αφού είναι κατενθουσιασμένη με αυτή της την εμφάνιση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης