Η χρυσή πεντάδα της παγκόσμιας πασαρέλας

Η χρυσή πεντάδα της παγκόσμιας πασαρέλας

Οι σχεδιαστές μόδας προσφέρουν γη και ύδωρ για να τις δουν να περπατούν στις πασαρέλες τους

Η χρυσή πεντάδα της παγκόσμιας πασαρέλας
Είναι όμορφες, είναι διάσημες, είναι πλούσιες και είναι τα 5 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα του Forbes για το 2010. Οι σχεδιαστές μόδας προσφέρουν γη και ύδωρ για να τις δουν να περπατούν στις πασαρέλες τους.



Κλείσιμο



1. Gisele Bundchen -25.000.000 δολάρια
Η Gisele Caroline Bündchen έχει γεννηθεί στις 20 Ιουλίου του 1980 στη Βραζιλία είναι τοπ μόντελ ενώ έχει πάρει μέρος και σε αρκετές ταινίες. Σύμφωνα με το Forbes είναι αυτή τη στιγμή το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και η έκτη πιο πλούσια γυναίκα στον χώρο του θεάματος στον κόσμο. Η προσωπική της περιουσία ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Η διάσημη καλλονή είναι πρέσβειρα καλή θέλησης στα Ηνωμένα Εθνη.





2. Heidi Klum -16.000.000 δολάρια
Η Heidi Samuel γνωστή ως Klum έχει γεννηθεί στη 1 Ιουνίου του 1973 στη Γερμανία και είναι αμερικανογερμανικής καταγωγής. Είναι top model, ηθοποιός, παρουσιάστρια σε τηλεοπτικά σόου, τηλεοπτική παραγωγός, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας και περιστασιακά και τραγουδίστρια. Είναι παντρεμένη με τον Βρετανό τραγουδιστή Seal. Στις τραπεζικές καταθέσεις η Heidi πρόσθεσε το 2010 16.000.000 δολάρια και ήταν το δεύτερο πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.





3. Kate Moss -9.000.000 δολάρια
Η Katherine Ann Moss έχει γεννηθεί στις 16 Ιανουαρίου του 1974 στην Αγγλία. Εχει γίνει εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά μόδας, έχει συνεργαστεί με όλους τους σχεδιαστές μόδας και το 2007 ήταν το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Τρία χρόνια βρίσκεται στην τρίτη θέση αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο. Περπατάει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Παρισιού από τα 14 της και θεωρείται σταθερή αξία στον χώρο της παγκόσμιας μόδας.





4. Adriana Lima - 7.500.000 δολάρια

Η Adriana Francesca Lima γεννημένη στις 12 Ιουνίου του 1981 στη Βραζιλία έγινε γνωστή το 2000 ως Αγγελος της Victoria Secret. Από το 2003 ως το 2009 ήταν το βασικό πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Maybelline. Στην ηλικία των 15 η Lima βγήκε πρώτη στα καλλιστεία της Βραζιλίας και δεύτερη στον διαγωνισμό: «Supermodel of the World». Αμέσως υπέγραψε συμβόλαιο στο κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων Elite στη Νέα Υόρκη.





5. Doutzen Kroes - 6.000.000 δολάρια
Η Doutzen Kroes γεννημένη στις 23 Ιανουαρίου του 1985 στην Ολλανδία είναι και αυτή άγγελος της Victoria Secret. Το top model όταν τελείωσε το Λύκειο έστειλε φωτογραφίες της στο ολλανδικό πρακτορείο μοντέλων Paparazzi. Οι πόρτες άνοιξαν και η όμορφη Doutzen ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας. Εχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και στα συμβόλαια που υπογράφει είναι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2005 η Kroes εξελέγη το κορυφαίο μοντέλο στον κόσμο από τη Vogue.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης