«Παστώθηκε» η Lady Gaga!

«Παστώθηκε» η Lady Gaga!

Η Lady ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη με ένα κιλό μέικ - απ στο πρόσωπο και ένα σώμα… πορτοκαλί

«Παστώθηκε» η Lady Gaga!
Είναι γνωστή για το ακραίο και ανατρεπτικό της στυλ, ενώ κάθε της εμφάνιση προκαλεί αίσθηση σε όλο τον κόσμο και κυρίως στον χώρο της μόδας.

Φαίνεται όμως πως η Lady Gaga, δεν είχε την πρόθεση να προκαλέσει με το τελευταίο της look, αλλά δυστυχώς το έκανε…για όλους τους λάθους λόγους!

Το βράδυ της Τετάρτης, η διάσημη τραγουδίστρια βγήκε με τον καλό της σε μπαράκι της Νέας Υόρκης. Για να ευχαριστήσει τους θαμώνες του μαγαζιού, η Gagalou, ανέβηκε στην σκηνή, έπιασε το μικρόφωνο και είπε μερικά τραγουδάκια.
 

Κλείσιμο

Όπως όμως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αυτή τη φορά η Gaga αποφάσισε να μακιγιαριστεί μόνη της, χωρίς την βοήθεια των πολύτιμων μακιγιέρ της αφού δεν εξηγείται αλλιώς πως κατάφερε να γίνει τόσο χάλια.
 
Η Lady ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη με ένα κιλό μέικ - απ στο πρόσωπο και ένα σώμα… πορτοκαλί!



Η τραγουδίστρια το παράκανε με το ψεύτικο μαύρισμα, κάτι που ήταν ιδιαίτερα εμφανές στις παλάμες της. Σε αντίθεση μάλιστα με το κάτασπρο πρόσωπό της, η Gaga μάλλον τρόμαξε παρά ενθουσίασε όσους βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο μπαρ.

Η αλήθεια είναι πως μάλλον η Gaga πικράθηκε πολύ που έχασε το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας, στα People Choice Awards, από την Katy Perry, αφού προτίμησε να μην παραβρεθεί στην τελετή και να πάει να πιει με το φίλο της και μουσικό της τζαζ στο σκοτεινό αυτό μπαρ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης