«F**k harvey»: Έτσι αντέδρασε η Έμιλι Ρατακόφσκι στον συμβιβασμό των 25 εκατ. του Γουάινσταϊν

«F**k harvey»: Έτσι αντέδρασε η Έμιλι Ρατακόφσκι στον συμβιβασμό των 25 εκατ. του Γουάινσταϊν

«Καμία δικαιοσύνη», γράφει εξοργισμένο το μοντέλο στο Instagram - Ο διάσημος παραγωγός ήρθε σε συμφωνία με τις γυναίκες που τον έχουν μηνύσει ακόμα και για βιασμούς ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη

weinstein_ar
Η πρώτη αντίδραση για τον συμβιβασμό των 25 εκατ. δολαρίων του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του που τον έχουν μηνύσει για σεξουαλική παρενόχληση ήρθε δια... χειρός Έμιλι Ρατακόφσκι.

Η 28χρονη ηθοποιός έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας «Uncut Gems» με ένα τατουάζ τυπωμένο στο εσωτερικό του μπράτσου της που έγραφε «f**k harvey». Η Έμιλι με υπερηφάνεια πόζαρε στο φακό και έδειχνε το τατουάζ της δίπλα στον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκεια και τον αποτροπιασμό της για την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση.

H ηθοποιός και μοντέλο έκανε ανάλογη ανάρτηση και στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Σήμερα ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και η πρώην εταιρεία έκανε συμβιβασμό 25 εκατ. δολαρίων με τα θύματά του. Ο Γουάινσταϊν που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς δεν θα παραδεχτεί την ενοχή του ούτε θα πληρώσει από την τσέπη του. Καμία δικαιοσύνη, καμία δικαίωση».


Adam Sandler, The Weeknd, Emily Ratajkowski & more at the Uncut Gems Premiere

Στο βίντεο από τα παρασκήνια της πρεμιέρας «Uncut Gems» η Έμιλι Ρατακόφσκι ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της και δείχνει στις κάμερες το τατουάζ της με το οργισμένο μήνυμα εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Ο συμβιβασμός των 25 εκατ. δολ. που γλιτώνει τον Γουάισταϊν από τη φυλακή

Σε διακανονισμό, που θα του κοστίσει 25 εκατ. δολάρια, φαίνεται πως έφτασε ο Αμερικανός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν με τα θύματά του.

Ο Γουάινσταϊν κατηγορείται για δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις σε διάσημες πρωταγωνίστριες και ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η αποκάλυψη των οποίων είχε προκαλέσει ένα τεράστιο «κύμα» συμπαράστασης, αλλά και έναν διαρκή αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών, με την... κωδική ονομασία #MeToo.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν οι New York Times και η βρετανική εφημερίδα «The Independent», ο διάσημος παραγωγός ήρθε σε συμφωνία με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του, που τον έχουν μηνύσει, ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη, αλλά να λήξει η υπόθεση εδώ.

Τα θύματα θα λαβουν συνολικά 25 εκατ. δολάρια, τα οποία θα κατατεθούν από ασφαλιστικές εταιρείες της Weinstein Company, που ανήκει στον Γουάινσταϊν, κι έτσι ο ίδιος ο παραγωγός δεν θα πληρώσει, στην πράξη, κανένα από τα θύματά του.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι ο Γουάινσταϊν δεν θα δικαστεί ποτέ για όσα έχει κάνει σε τόσες γυναίκες, αλλά και δεν θα ομολογήσει την ενοχή του! Ο διακανονισμός θα πρέπει να γίνει δεκτός από το δικαστήριο και να υπογραφεί από όλες τις πλευρές, ώστε να οριστικοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης