Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Με 25 εκατ. δολάρια στα θύματά του αποφεύγει τη δίκη και την ομολογία ενοχής!

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Με 25 εκατ. δολάρια στα θύματά του αποφεύγει τη δίκη και την ομολογία ενοχής!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν οι New York Times και η βρετανική εφημερίδα «The Independent», ο διάσημος παραγωγός ήρθε σε συμφωνία με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του, που τον έχουν μηνύσει, ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη - Τα χρήματα θα δοθούν από ασφαλιστικές εταιρείες της Weinstein Company και ο ίδιος δεν θα πληρώσει... δεκάρα!

weinstein-0
Σε διακανονισμό, που θα του κοστίσει 25 εκατ. δολάρια, φαίνεται πως έφτασε ο Αμερικανός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν με τα θύματά του.

Ο Γουάινσταϊν κατηγορείται για δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις σε διάσημες πρωταγωνίστριες και ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η αποκάλυψη των οποίων είχε προκαλέσει ένα τεράστιο «κύμα» συμπαράστασης, αλλά και έναν διαρκή αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών, με την... κωδική ονομασία #MeToo.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν οι New York Times και η βρετανική εφημερίδα «The Independent», ο διάσημος παραγωγός ήρθε σε συμφωνία με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του, που τον έχουν μηνύσει, ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη, αλλά να λήξει η υπόθεση εδώ.

Τα θύματα θα λαβουν συνολικά 25 εκατ. δολάρια, τα οποία θα κατατεθούν από ασφαλιστικές εταιρείες της Weinstein Company, που ανήκει στον Γουάινσταϊν, κι έτσι ο ίδιος ο παραγωγός δεν θα πληρώσει, στην πράξη, κανένα από τα θύματά του.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι ο Γουάινσταϊν δεν θα δικαστεί ποτέ για όσα έχει κάνει σε τόσες γυναίκες, αλλά και δεν θα ομολογήσει την ενοχή του!

Ο διακανονισμός θα πρέπει να γίνει δεκτός από το δικαστήριο και να υπογραφεί από όλες τις πλευρές, ώστε να οριστικοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης