Ο Γολγοθάς της κόρης του Ewan McGregor: Οι βιασμοί, οι εξαρτήσεις, το ξύλο

Ο Γολγοθάς της κόρης του Ewan McGregor: Οι βιασμοί, οι εξαρτήσεις, το ξύλο

Αποφάσισε να γράψει όσα τραγικά βίωσε από πολύ μικρή ηλικία

clara
Η κόρη του Ewan McGregor, Clara, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, καθώς έγινε γνωστό ότι θα παίξει στην ταινία The Birthday Cake με τον διάσημο μπαμπά της.

Η Clara είναι καρπός του γάμου του McGregor με την ελληνικής καταγωγής Eve Mavrakis και η σχέση με τον πατέρα της δεν υπήρξε εύκολη. Μόλις έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 22 χρόνια γάμου, η 23χρονη έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει «μαλ… που εγκατέλειψε τη θεά μαμά της».

Τώρα η νεαρή γίνεται ξανά είδηση καθώς έκανε μία ανάρτηση στα social media στην οποία μιλάει ανοιχτά για τη ζωή της και τον Γολγοθά που έχει ζήσει από πολύ τρυφερή ηλικία.

Ο λόγος που επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο είναι για να δείξει και σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις ότι δεν είναι μόνοι τους.

Με πολύ θάρρος αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού, ότι έχει κάνει έκτρωση και ότι έχει υπάρξει εξαρτημένη από χάπια. Γράφει χαρακτηριστικά: «Θέλω να μιλήσω για την ψυχική υγεία. Έχω νιώσει τόση ντροπή για τα ψυχικά μου ζητήματα που δεν ήθελα καν να μιλήσω σε φίλους. Πάσχω από αγχώδη διαταραχή από τότε που ήμουν 4 ετών και κάνω ψυχοθεραπεία από παιδί...»

Διαβάστε τη συγκλονιστική εξομολόγηση εδώ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης