Η κόρη του Ewan McGregor αποκαλεί μ@@κα τον πατέρα της που εγκατέλειψε τη «θεά» Ελληνίδα μάνα της

Η κόρη του Ewan McGregor αποκαλεί μ@@κα τον πατέρα της που εγκατέλειψε τη «θεά» Ελληνίδα μάνα της

H κολακευτική ανάρτηση για τη μαμά της πήρε σύντομα διαφορετική τροπή, όταν κάποια συναισθήματα πικρίας βγήκαν στην επιφάνεια

ewan-eve
Επίθεση κατά του πατέρα της εξαπέλυσε η κόρη του Ewan McGregor και της ελληνικής καταγωγής Eve Mavrakis, η οποία φαίνεται ότι εξακολουθεί να μην έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του διαζυγίου των γονιών της και να τρέφει κάπως... αρνητικά συναισθήματα για τον διάσημο ηθοποιό.

Το νεαρό μοντέλο χαρακτήρισε «μ@@κα» τον πατέρα της επειδή εγκατέλειψε την «θεά» μαμά της μετά από 22 χρόνια γάμου, για να τα φτιάξει τελικά με την 34χρονη συμπρωταγωνίστριά του στο «Fargo», Mary Elizabeth Winstead, το 2017.

Η Clara, που αυτήν την εποχή βρίσκεται σε διακοπές με την μαμά της και τη μικρότερη αδελφή της, Έσθερ, πόσταρε μια φωτογραφία της 52χρονης Eve Mavrakis στην παραλια με μπικίνι και τη συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Ιδού η μητέρα μου, κυρίες και κύριοι. Όπως φαίνεται, τα 50 είναι τα καινούργια 30».

clara-1


Το κοπλιμέντο όμως για τη μαμά της πήρε μια διαφορετική, «πικρή» τροπή, όταν ένας από τους follower της συνέστησε να κρατάει την κούκλα μαμά της μακριά από τα αγόρια της.

Κλείσιμο
«Την κρατάω μακριά από μ@@κες άνδρες που εγκατέλειψαν την θεά μητέρα μου», απάντησε η Κλάρα.

clara-2


Δεν είναι η πρώτη φορά που η 22χρονη Clara ξεσπά δημοσίως για το διαζύγιο των γονιών της. Πέρυσι, το νεαρό μοντέλο είχε χαρακτηρίσει την τωρινή σύντροφο του πατέρα της «σκουπίδι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια πάντως είχε φροντίσει να απολογηθεί, λέγοντας ότι παρόλο που διαφωνεί με τις ενέργειες του πατέρα της «τον αγαπά και ελπίζει να είναι ευτυχισμένος».

Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε τον Γενάρη του 2018 αίτηση διαζυγίου από την ελληνίδα σύζυγό του επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές». Εκτός από τα δύο βιολογικά τους παιδιά, ο Ewan και η Eve έχουν δύο ακόμα υιοθετημένα κορίτσια, την 17χρονη Jamyan και την 7χρονη Anouk.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης