Ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders καπνίζει 1.000 τσιγάρα τη σεζόν!

Ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders καπνίζει 1.000 τσιγάρα τη σεζόν!

Ο «Τόμας Σέλμπι» να καπνίζει είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της σειράς

merfi-peaky
Όσοι παρακολουθούν με μανία τη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders ξέρουν ότι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς και «πατριάρχης» της οικογένειας Σέλμπι, Τόμας, καπνίζει συνεχώς.

Η κίνηση του Κίλιαν Μέρφι, του Ιρλανδού ηθοποιού που υποδύεται τον Τόμας Σέλμπι, να ανάβει τσιγάρο είναι σήμα κατατεθέν της σειράς για την τηλεοπτική «οικογένεια» από το Μπέρμιγχαμ.

Με αφορμή την παρουσίαση της πέμπτης σεζόν της σειράς η συμπρωταγωνίστριά του Έλεν ΜακΡόρι (στη σειρά υποδύεται την Πόλι, τη θεία του Τόμας Σέλμπι) αποκάλυψε ότι σε κάθε σεζόν ο Μέρφι «καπνίζει» έως και 1000 τσιγάρα!

Ωστόσο η ίδια έσπευσε να συμπληρώσει ότι «δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε το κάπνισμα».

Ο ίδιος ο Κίλιαν Μέρφι είχε μιλήσει για το πάθος του Τόμας Σέλμπι με το τσιγάρο σε συνέντευξή του το 2016 μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την τρίτη σεζόν της σειράς. «Στην αρχή του σόου όλοι κάπνιζαν και αυτό έγινε συνήθεια για τον Τόμας. Είχα ρωτήσει τους ανθρώπους της παραγωγής να υπολογίσουν τον αριθμό των τσιγάρων και μου είχαν πει για 3.000 τσιγάρα».

Η παραγωγή, πάντως, φροντίζει να μην είναι πραγματικά τα τσιγάρα που καπνίζει ο Μέρφι αντικαθιστώντας τα είτε με ηλεκτρονικά είτε με «τσιγάρα» που περιέχουν βότανα και όχι καπνό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης