Lindsay Lohan: "Κατέστρεψα την καριέρα μου"!

Lindsay Lohan: "Κατέστρεψα την καριέρα μου"!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Lindsay Lohan είχε φανεί αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Φαίνεται όμως πως κάπου στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα για την ταλαίπωρη την Lindsay...

Lindsay Lohan: "Κατέστρεψα την καριέρα μου"!
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Lindsay Lohan είχε φανεί αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Φαίνεται όμως πως κάπου στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα για την ταλαίπωρη την Lindsay, αφού σε μία από τις δύο υποχρεωτικές τοξικολογικές εξετάσεις του περασμένου μήνα, βγήκε θετική στην κοκαΐνη. Έτσι, το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα η 24χρονη ηθοποιός είναι να περιμένει να της κρούσουν τον κώδωνα της φυλακής!

"Κατέστρεψα την καριέρα μου", φέρεται να υποστηρίζει η Lindsay αντιμετωπίζοντας πολύ έντονο τον φόβο του να της απαγορευτεί να ταξιδέψει, πράγμα που θα σήμαινε ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας "Inferno" όπου έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα πρωταγωνιστεί.
Μάλιστα, οι παραγωγοί της ταινίας παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το αν και κατά πόσο η πρωταγωνίστριά τους θα μπορέσει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Τους φόβους τους, μάλιστα, ενισχύει η συμπεριφορά της ίδιας της ηθοποιού, η οποία παραδέχτηκε μέσω του Twitter της ότι κάνει ακόμη ναρκωτικά.

"Αναλαμβάνω την ευθύνη για τις πράξεις μου", έγραψε η Lindsay αναγνωρίζοντας την πιθανότητα να ξαναδεί της φυλακής τα σίδερα από πολύ κοντά! "Δυστυχώς, όντως δεν τα πήγα καλά στον τελευταίο τοξικολογικό έλεγχο. Η κατάχρηση ουσιών είναι ασθένεια και δεν φεύγει απλά μέσα σε ένα βράδυ. Προσπαθώ σκληρά να το ξεπεράσω και κάνω σημαντικά βήματα προς τα μπροστά κάθε μέρα. Κάνω τεστ κάθε μέρα και προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Το συγκεκριμένο συμβάν ήταν ένα βήμα πίσω για μένα, αλλά αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου και είμαι έτοιμη να δεχτώ την κάθε συνέπεια", έγραψε συγκεκριμένα.

Σε αναμονή των εξελίξεων…

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης