Η αλήθεια για τον θάνατο του γιου του Travolta!

Η αλήθεια για τον θάνατο του γιου του Travolta!

Έχοντας παραδεχτεί δημόσια ότι ο Jett ήταν αυτιστικός, o John Travolta και η σύζυγός του Kelly Preston, η οποία είναι ξανά έγκυος και περιμένει αγοράκι, κάνουν μεγάλη προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους το τραγικό γεγονός του ξαφνικού θανάτου του 16χρονου γιου τους...

Η αλήθεια για τον θάνατο του γιου του  Travolta!
Έχοντας παραδεχτεί δημόσια ότι ο Jett ήταν αυτιστικός, o John Travolta και η σύζυγός του Kelly Preston, η οποία είναι ξανά έγκυος και περιμένει αγοράκι, κάνουν μεγάλη προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους το τραγικό γεγονός του ξαφνικού θανάτου του 16χρονου γιου τους. Έτσι, πριν από λίγες μέρες, ο 56χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του επειδή δεν ήθελαν να περάσουν για δεύτερη φορά από όλη τη διαδικασία της δίκης καθώς προσπαθούν να ξεχάσουν, ζήτησαν από δικαστήριο στις Μπαχάμες να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον ενός πρώην διασώστη και της δικηγόρου του, οι οποίοι υποτίθεται ότι είχαν προσπαθήσει να αποσπάσουν με εκβιασμό $25 εκατομμύρια από τον Travolta, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Φαίνεται όμως πως ο Tarino Lightbourn, ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται, δεν το βάζει κάτω. Ακόμη και αν η υπόθεση τυπικά έχει κλείσει, ο Lightbourn αποφάσισε να δώσει τη δική του εκδοχή για εκείνες τις τραγικές στιγμές, μιλώντας σε δημοσιογράφο της "Daily Mail". Σύμφωνα λοιπόν με τον Tarino Lightbourne, εκείνο το βράδυ κάποιοι προσπάθησαν να καλύψουν κάτι άσχημο ενώ οι γιατροί συζητούσαν για τη συγκάλυψη του γεγονότος το οποίο θα τους έφερνε πολλά χρήματα. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι το παιδί ήταν τουλάχιστον τρεις ώρες νεκρό όταν αυτός έφτασε στο σπίτι και πως ο Travolta ήθελε να το μεταφέρει κατευθείαν από τις Μπαχάμες στην Καλιφόρνια. Ο Lightbourne κατηγορεί τώρα τον Travolta ότι θέλησε να κρύψει τις συνθήκες θανάτου του γιου του ο οποίος έπασχε από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια.

Κλείσιμο
Η πρώτη του δίκη ακυρώθηκε από το δικαστή ο οποίος έκρινε ότι υπήρξε κακοδικία και ορίστηκε νέα ακροαματική διαδικασία που θα ξεκινούσε μέσα στο Σεπτέμβρη, μέχρι που το ζευγάρι αποφάσισε να μην προχωρήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης