Κι όμως... Αυτή η νύφη δεν μπορεί να είναι η κόρη της Άννα Γουίντουρ!

Κι όμως... Αυτή η νύφη δεν μπορεί να είναι η κόρη της Άννα Γουίντουρ!

Την «απλότητα» του γάμου σχολίασε σύσσωμος ο ξένος Τύπος, γιατί όταν είσαι η  κόρη της Άννα Γουίντουρ απαγορεύεται να μην είσαι ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και να φωτογραφίζεται δίπλα σου, τουλάχιστον η Κάρι Μπράντσο, με φτερά και πούπουλα

wintour
Αυτή δεν μπορεί να είναι... η νύφη, κόρη της Άννα Γουίντουρ! Η 30χρονη Μπι, ήταν εντυπωσιακή, απλή και ρομαντική με το δαντελένιο νυφικό του οίκου Dolce & Gabbana και ένα αντίστοιχο πέπλο την ώρα που αντάλλασσε όρκους με τον Ιταλό σύζυγό της στο Πορτοφίνο. Ο 35χρονος Φραντσέσκο φορούσε ένα royal blue κοστούμι.

Η Μπι συνδύασε το απλό αλλά πανέμορφο νυφικό της με ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και έναν μεγάλο κρεμαστό σταυρό στον λαιμό της, ενώ κρατούσε μια ανθοδέσμη με παιώνιες και τριαντάφυλλα.

Η Μπι, τηλεοπτική παραγωγός και ο Φραντσέσκο, γιος της τελευταίας εκδότριας της Vogue Italia, Φράνκα Σοτζάνι, ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον αρραβώνα τους πέρυσι τον Μάρτιο. Η μητέρα του Φραντσέσκο ήταν στενή φίλη με την Άννα, με τις δυο γυναίκες να αναλαμβάνουν τα ηνία των αντίστοιχων περιοδικών τους το 1988.

Το ζευγάρι δεν σχεδίαζε αρχικά τον γάμο του στο Πορτοφίνο «επειδή υπάρχουν πολλοί παπαράτσι» στην πόλη που είναι δημοφιλής προορισμός για τους διάσημους.

Την «απλότητα» του γάμου σχολίασε σύσσωμος ο ξένος Τύπος, γιατί όταν είσαι η  κόρη της Άννα Γουίντορ απαγορεύεται να μην είσαι ντυμένη με την τελευταία λέξη της Μόδας και να φωτογραφίζεται δίπλα σου, τουλάχιστον η Κάρι Μπράντσο, με φτερά και πούπουλα. 

Αξίζει, βέβαια να υπογραμμίσουμε ότι η νύφη επέλεξε το δικό της απλό και αριστοκρατικό στιλ και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε...

Κλείσιμο
anna_wintourena




«Anna Wintour». Διευθύντρια της Vogue τα τελευταία 30 χρόνια, fashion icon και περσόνα. Έχει το ίδιο bob καρέ κούρεμα από τότε που ήταν 14 χρονών. Χαμογελάει σπάνια. Γνωστή για την ψυχρή ιδιοσυγκρασία, «χάρη» στην οποία φέρει και το ψευδώνυμο «Nuclear Wintour» (Πυρηνική Wintour). Δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα, εικονικά πια, μαύρα της γυαλιά, ακόμα κι αν βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους.

Κομμάτι αυτής της αυστηρότητας και πειθαρχίας με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή της είναι και ο στιλιστικός της κώδικας χάρη στον οποίο θεωρείται fashion icon και βρίσκεται συνεχώς μέσα σε λίστες με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Νέας Υόρκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης