Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι…για την Lindsay!

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι…για την Lindsay!

Η Lohan τη "γλίτωσε φτηνά" αφού έμεινε μόνο δύο εβδομάδες στο σωφρονιστικό ίδρυμα Lynwood Correctional, προτού οδηγηθεί στο κέντρο αποτοξίνωσης…

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι…για την Lindsay!
Όπως όλα δείχνουν, το δράμα της Lindsay Lohan  πλησιάζει στο τέλος και η άτακτη σταρ, πολύ σύντομα θα μπορεί να τριγυρνά και πάλι ανέμελη στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Η Lohan τη "γλίτωσε φτηνά" αφού έμεινε μόνο δύο εβδομάδες στο σωφρονιστικό ίδρυμα Lynwood Correctional, προτού οδηγηθεί στο κέντρο αποτοξίνωσης όπου βρίσκεται σήμερα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, η Lindsay αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη εντός των επόμενων δέκα ημερών καθώς η ιατρική εξέταση που έκανε για χρήση ναρκωτικών βγήκε αρνητική, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι εθισμένη στην κοκαΐνη!

Η 24χρονη σταρ ανυπομονεί να αφεθεί ελεύθερη, ενώ όπως δηλώνει δεν θα κάνει ξανά τα ίδια λάθη, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατηθεί μακριά από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ!

Σύμφωνα μάλιστα  με πληροφορίες η Lindsay δεν βλέπει την ώρα να βγει από την αποτοξίνωση, αφού όπως αποκάλυψε φίλος της, θέλει σαν τρελή να πάει γυμναστήριο αφού στο κέντρο αποτοξίνωσης όπου βρίσκεται της απαγορεύουν να πηγαίνει και η σταρ φοβάται μήπως χάσει την φόρμα της!

Την ίδια ώρα, οι προτάσεις για δουλειές πέφτουν  βροχή καθώς μετά τη φυλακή η σκανδαλώδης  Lindsay έχει γίνει περιζήτητη και πολλοί είναι αυτοί που διατίθενται να πληρώσουν πολλά για μια συνέντευξή της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης