Matt Damon: Δεν γνωρίζαμε όλοι τι έκανε ο Harvey Weinstein

Matt Damon: Δεν γνωρίζαμε όλοι τι έκανε ο Harvey Weinstein

Δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν ο διάσημος ηθοποιός είχε εγγυηθεί για την ακεραιότητα υπαλλήλου ο οποίος φαίνεται πως «προμήθευε» γυναίκες τον διάσημο παραγωγό 

Matt Damon: Δεν γνωρίζαμε όλοι τι έκανε ο Harvey Weinstein
Ο ηθοποιός Matt Damon, αρνήθηκε ότι προσπάθησε να αποκρύψει μια ιστορία, σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά του Harvey Weinstein, όταν αυτή ερευνήθηκε από μία δημοσιογράφο πριν από 13 χρόνια.

Η δημοσιογράφος, Sharon Waxman, ισχυρίστηκε ότι προσπαθώντας να ερευνήσει τις φήμες ότι ένας υπάλληλος του Weinstein στην Ιταλία, του... προμήθευε γυναίκες, ο Damon και ο Russell Crowe εγγυήθηκαν για την ακεραιότητα του. 

Σήμερα, μετά το ρεπορτάζ των New York Times, ο Matt Damon, δηλώνει πως δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες των ισχυρισμών της δημοσιογράφου. «Δεν θα προσπαθούσα ποτέ να αποκρύψω μια τέτοια ιστορία. Δεν θα το έκανα αυτό. Δεν είναι κάτι που θα έκανα για κανέναν» δήλωσε ο Damon, προσθέτοντας ότι δεν είχε δει ποτέ ακατάλληλη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε στην παραγωγή ταινιών με τον Weinstein.

Κλείσιμο
«Πολλοί ηθοποιοί έχουν βγει και λένε ότι όλοι γνωρίζαμε. Αυτό δεν είναι αλήθεια», δήλωσε ο Damon.

Πολλές μαρτυρίες - κόλαφος για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, για να προστεθούν στις ήδη γνωστές από τους New York Times, που περιγράφουν τον παραγωγό ικανό να προβεί σε σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, χειραγώγηση και εκφοβισμό.
   
Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας την Πέμπτη που ξέσπασε το σκάνδαλο, η Ιταλίδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο και δύο ακόμη γυναίκες βεβαίωσαν, σε άρθρο του περιοδικού The New Yorker που κυκλοφόρησε χθες Τρίτη, ότι υπέστησαν βιασμό από τον μεγιστάνα του Χόλιγουντ, του οποίου τις πράξεις κατήγγειλαν ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον.

Matt Demon και Harvey Weinstein, είχαν συνεργαστεί για την ταινία Good Will Hunting

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης