Παραλίγο να διώξουν τον Robert Pattison από το Twilight γιατί δεν... χαμογελούσε!

Παραλίγο να διώξουν τον Robert Pattison από το Twilight γιατί δεν... χαμογελούσε!

Οι συνεργάτες του κατόρθωσαν να τον πείσουν πως έπρεπε να κάνει τον βρυκόλακα που υποδυόταν πιο... γελαστό κι έτσι κράτησε τον «ρόλο της ζωής του»

Ο ρόλος που καθιέρωσε τον αγαπημένο των κοριτσιών Robert Pattinson ήταν αναμφίβολα εκείνος από την σειρά ταινιών Twilight, όπου υποδύθηκε τον βρυκόλακα Έντουαρτ Κάλεν.

Κι όμως ο νεαρός βρετανός παραλίγο να χάσει το... «κελεπούρι» μέσα από τα χέρια του, γιατί η συμπεριφορά του δεν ικανοποιούσε τους συντελεστές. Συγκεκριμένα, ήταν έτοιμοι να τον διώξουν γιατί... δεν χαμογελούσε αρκετά! 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα παραδέχθηκε πως η δική του εκδοχή για τον έρωτα του Έντουαρτ και της Μπέλα ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη που παρουσιάστηκε, όμως τελικά οι συνεργάτες του τον έπεισαν να αλλάξει γνώμη.

«Όταν κάνεις σχέση με κάποιον, και αν θέλεις να δώσεις την ένταση, τότε το κάνεις έτσι που να μιλάνε ελάχιστα, να αγγίζονται ελάχιστα, τα πράγματα να είναι πολύ σοβαρά. Έτσι είναι οι σχέσεις των εφήβων. Όμως όλοι έλεγαν "όχι, πρέπει να είναι χαρούμενοι και να περνάνε καλά, αυτό θέλει ο κόσμος". Κι έτσι όλη η σειρά έγινε έτσι», είπε ο πρωταγωνιστής και παραδέχθηκε πως του είπαν ξεκάθαρα: «Πρέπει να κάνεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνεις, ή θα σε απολύσουν σήμερα»! 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

the-vow

Όσοι αγαπούν τις ρομαντικές ταινίες, δεν μπορούν να σκεφτούν καλύτερη επιλογή από αυτές, όταν έχουν όρεξη να παρακολουθήσουν κάτι στην τηλεόραση. Πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για αληθινές ιστορίες...