Η γκάφα της Madonna στα social media: «Απόψε στο Σεν-Τροπέ υπάρχει φωτιά»!

Η γκάφα της Madonna στα social media: «Απόψε στο Σεν-Τροπέ υπάρχει φωτιά»!

Ενώπιον των καλεσμένων του Ιδρύματος ΝτιΚάπριο, η ντίβα της ποπ έδωσε μια μικρή παράσταση

Η Μαντόνα έγραψε ένα... γρουσούζικο μήνυμα στα social media αυτή την εβδομάδα, ανακοινώνοντας ότι το Σεν-Τροπέ "φλέγεται", καθώς μετείχε στο φιλανθρωπικό γκαλά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κοντά στο διάσημο θέρετρο, την ώρα που μεγάλες πυρκαγιές μάστιζαν την περιφέρεια αυτή.

Ενώπιον των καλεσμένων του Ιδρύματος Ντι Κάπριο, η ντίβα της ποπ έδωσε μια μικρή παράσταση και ανάρτησε το μήνυμα "Απόψε στο Σεν-Τροπέ υπάρχει φωτιά!! @ίδρυμα Ντι Κάπριο", μήνυμα που περιέβαλε παντού με μικρά εικονίδια που έδειχναν φλόγες και ουράνιο τόξο.
Η εφημερίδα Nice-Matin γράφει στο σημερινό της φύλλο για την γκάφα αυτή διευκρινίζοντας ότι η Μαντόνα προσέφερε ένα κολιέ το οποίο στη συνέχεια τέθηκε στη δημοπρασία υπέρ του ιδρύματος του Ντι Κάπριο.

Ο αμερικανός αστέρας του Χόλιγουντ οργάνωνε αυτή την εβδομάδα για τέταρτη και ίσως τελευταία χρονιά αυτό το δείπνο με τη δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία προορίζονται για την προστασία της φύσης και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Το Ίδρυμα συγκέντρωσε 30 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσε, λιγότερα από τα προηγούμενα "οικολογο-κοσμικά ραντεβού", γράφει η εφημερίδα της περιφέρειας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

the-vow

Όσοι αγαπούν τις ρομαντικές ταινίες, δεν μπορούν να σκεφτούν καλύτερη επιλογή από αυτές, όταν έχουν όρεξη να παρακολουθήσουν κάτι στην τηλεόραση. Πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για αληθινές ιστορίες...