H πιο εντυπωσιακή ξενάγηση τουριστών στην ιστορία: Βρέθηκαν μέσα στην τελετή απονομής των Όσκαρ

H πιο εντυπωσιακή ξενάγηση τουριστών στην ιστορία: Βρέθηκαν μέσα στην τελετή απονομής των Όσκαρ

Δύο από αυτούς, μάλιστα, «παντρεύτηκαν» με «κουμπάρο» τον Ντένζελ Ουάσινγκτον

H πιο εντυπωσιακή ξενάγηση τουριστών στην ιστορία: Βρέθηκαν μέσα στην τελετή απονομής των Όσκαρ
Η 89η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ σε όλο τον κόσμο θα μείνει στην ιστορία για την τεράστια γκάφα με την ανακήρυξη της καλύτερης ταινίας καθώς το βραβείο αρχικά δόθηκε στο La La Land αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διαπιστώθηκε ότι η απονομή ήταν λάθος και το βραβείο έπρεπε να δοθεί στην ταινία Moonlight.

Για μια παρέα τουριστών όμως που μπήκαν σε ένα διώροφο λεωφορείο για να δουν τα αξιοθέτα του Hollywood η 89η τελετή θα μείνει στην ιστορία γιατί πολύ απλά σε αυτή συμμετείχαν και οι ίδιοι!
Κλείσιμο

Την είσοδό τους στο θέατρο προανήγγειλε ο Τζίμι Κίμελ εξηγώντας στους αστέρες του Χόλιγουν τι επρόκειτο να συμβεί. Τα φώτα έσβησαν και όταν άναψαν και η αυλαία σηκώθηκε η ομάδα των τουριστών κρατώντας τα κινητά τους στα χέρια μπήκαν στο θέατρο χωρίς να πιστεύουν τι ήταν αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους.

Από την άβολη θέση τους έβγαλε ο Τζίμι Κίμελ ο οποίος ανέλαβε να τους συστήσει στους διάσημους ηθοποιούς που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά όπως η Νικόλ Κίντμαν, ο Ράιαν Γκόσλινγ, η Έμα Στόουν, ο Κέισι Άφλεκ, ο Τζεφ Μπρίτζες και άλλοι.


Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο πρώτος από τους τουρίστες, ο Γκάρι από το Σικάγο μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, τη Βίκυ, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν στις 18 Ιουλίου. «Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ηθοποιός;» ρώτησε τη Βίκυ ο Κίμελ και όταν εκείνη του απάντησε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ο παρουσιαστής της βραδιάς δεν έχασε την ευκαιρία: «Θες να σας παντρέψει; Ντένζελ έλα εδώ». Ο διάσημος αφροαμερικανός ηθοποιός δεν αρνήθηκε την πρόσκληση, πλησίασε το ζευγάρι, πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε τον «γάμο» του Γκάρι και της Βίκυ. «Μπορείς τώρα να φιλήσεις τη νύφη» είπε στον Γκάρι.

Η βραδιά είχε και ένα δεύτερο «δώρο» για τη Βίκυ καθώς η Τζένιφερ Άνιστον της χάρισε τα γυαλιά ηλίου της ως... δώρο γάμου!



Οι διάσημοι πλέον τουρίστες έκλεισαν την παρουσία τους στο θέατρο όπου διεξαγόταν η τελετή χαϊδεύοντας το Όσκαρ του Μαχέρσαλα Αλί και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης