Συγκίνηση στα Grammy: Η Adele έκανε την Beyonce να δακρύσει

Συγκίνηση στα Grammy: Η Adele έκανε την Beyonce να δακρύσει

Η 28χρονη συγκίνησε την 35χρονη όταν έσπασε στη μέση το βραβείο της για να το μοιραστεί με την εγκυμονούσα σταρ - «Είσαι η καλλιτέχνιδα της ζωής μου, πάντα σ' αγαπούσα και πάντα θα σ' αγπώ» είπε η Adele στην Beyonce 

Συγκίνηση στα Grammy: Η Adele έκανε την Beyonce να δακρύσει
Η χθεσινή βραδιά των βραβείων Grammy δεν είχε μόνο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
και
πολιτικά μηνύματα... αλλά και πολλή συγκίνηση μιας και η Adele -η οποία και αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια των Grammys κερδίζοντας τα τρία κορυφαία βραβεία για το άλμπουμ, την ηχογράφηση και το τραγούδι- έσπασε στη μέση το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς θέλοντας να το μοιραστεί με την αγαπημένη της Beyonce. Αφού πρώτα έλπεξε το εγκώμιο της 35χρονης σταρ λέγοντας πως είναι η «καλλιτέχνιδα της ζωής της», η 28χρονη ερμηνεύτρια έσπασε το βραβείο της στα δύο! «Δεν μπορώ να δεχθώ αυτό το βραβείο. Νιώθω ευγνώμων αλλά η Beyonce είναι η καλλιτέχνιδα της ζωής μου. Το άλμπουμ "Lemonade" με άγγιξε τόσο πολύ. Αυτό είναι για εμένα το άλμπουμ της χρονιάς. Την ψήφισα. Ένιωθα ότι η Beyonce ήταν εκείνη που έπρεπε να κερδίσει. Τι στο καλό έπρεπε να κάνει για να πάρει το βραβείο» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η Adele και απευθύνθηκε στην εγκυμονούσα Beyonce.

Κλείσιμο


«Ο τρόπος που με κάνεις να νιώθω και εμένα και τους μαύρους φίλους μου. Σ' αγαπώ. Πάντα σ' αγπούσα και πάντα θα σ' αγαπώ» είπε η Adele στην Beyonce κάνοντάς τη να δακρύσει.

Η Adele κέρδισε και τα πέντε βραβεία για τα οποία είχε προκριθεί, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της «25» αλλά και για το τραγούδι της «Hello». Από την πλευρά της, η Beyonce, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεύσεις για το άλμπουμ της «Lemonade», κέρδισε μόλις δύο βραβεία.



Δείτε βίντεο 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης