Mayte Garcia: «Ο Prince είναι με τον γιο μας τώρα»

Mayte Garcia: «Ο Prince είναι με τον γιο μας τώρα»

Η χορεύτρια και ο τραγουδιστής είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι το οποίο πέθανε από σπάνιο σύνδρομο μια εβδομάδα μετά τη γέννησή του

Mayte Garcia: «Ο Prince είναι με τον γιο μας τώρα»
Η πρώτη σύζυγος του Prince, Mayte Garcia μιλάει στο τηλέφωνο και πληροφορείται το θάνατο του πρώην συζύγου της. Η Garcia ήταν μόλις 22 ετών και εργαζόταν σαν χορεύτρια του τραγουδιστή. Οι δυο τους παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 1996 όταν εκείνος ήταν 37 ετών. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους η όμορφη Garcia γεννάει τον καρπό του έρωτά τους τον μικρό Boy Gregory.

Το μωρό όμως πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο το λεγόμενο Pfeiffer που δεν αφήνει τον εγκέφαλό του να αναπτυχθεί. Ο γιος του Prince πεθαίνει μια εβδομάδα μετά. Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε τρία χρόνια μετά. Στις 14 Φεβρουαρίου του 1999. 

Κλείσιμο
Η Garcia μίλησε στο περιοδικό «People» για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της: «Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω τα όσα αισθάνομαι. Αυτός ο άνδρας ήταν τα πάντα για μένα, είχαμε μαζί οικογένεια. Είμαι βαθιά συγκλονισμένη και λυπημένη» και συνέχισε: «Τον αγαπούσα τότε, τον αγαπάω τώρα και θα τον αγαπάω σε όλη τη ζωή. Τώρα βρίσκεται με το γιο μας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης