Charlie Sheen: Η πρώην σύζυγός του γνώριζε ότι ήταν οροθετικός

Charlie Sheen: Η πρώην σύζυγός του γνώριζε ότι ήταν οροθετικός

«Ο Sheen μολύνθηκε αφότου ήταν μαζί»

Charlie Sheen: Η πρώην σύζυγός του γνώριζε ότι ήταν οροθετικός
Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ η είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός Charlie Sheen έχει διαγνωσθεί θετικός στον ιό HIV που προκαλεί το Aids. Τα δημοσιεύματα, έχουν σκορπίσει τον τρόμο στις δεκάδες γυναίκες με τις οποίες έχει κοιμηθεί τα τελευταία χρόνια ο πρωταγωνιστής του «Two and a half men».

Ο ηθοποιός σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται είχε φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει κρυφό το πρόβλημα με την υγεία του, όμως μετά τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο ίδιος ετοιμάζεται για τη μεγάλη εξομολόγηση σε πρωινή εκπομπή του NBC. Την ίδια στιγμή, πηγή του US Weekly, αναφέρει πως η πρώην σύζυγός του Denise Richards, με την οποία χώρισε το 2006 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, γνώριζε πως ο ηθοποιός ήταν θετικός στον ιό HIV.



Η Denise φαίνεται να εξομολογήθηκε σε κοντινό της πρόσωπο πως ήξερε ότι ο ηθοποιός αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας και πως οι δυο τους κόρες Sam και Lola δεν είναι θετικές στον ιό. «Ο Sheen μολύνθηκε αφότου ήταν μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης