Το πρώτο εξώφυλλο του Μπρους Τζένερ ως γυναίκα θα είναι στο Vanity Fair

Το πρώτο εξώφυλλο του Μπρους Τζένερ ως γυναίκα θα είναι στο Vanity Fair

Τον 65χρονο, πρώην Ολυμπιονίκη, αναμένεται να φωτογραφήσει η φωτογράφος των σταρ, Άνι Λίμποβιτς

Το πρώτο εξώφυλλο του Μπρους Τζένερ ως γυναίκα θα είναι στο Vanity Fair
O 65χρονος Μπρους Τζένερ, πατριός των Καρντάσιανς και πρώην Ολυμπιονίκης αναμένεται να κάνει την πρώτη του φωτογράφιση, μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου, για το περιοδικό Vanity Fair αυτό το καλοκαίρι.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η φωτογράφος των celebrities Άνι Λίμποβιτς, που εδώ και τρεις δεκαετίες αιχμαλωτίζει με τον φακό της τους διάσημους όλου του κόσμου, έχει επιστρατευθεί να φωτογραφίσει και το πρώτο εξώφυλλο του Τζένερ στο περιοδικό Vanity Fair, μετά την πολυσυζητημένη επέμβαση αλλαγής φύλου από άνδρα σε γυναίκα.



Ο Μπρους Τζένερ σε μια αποκαλυπτική δίωρη συνέντευξη στις 24 Απριλίου στην δημοσιογράφο Νταιάν Σόγερ στο ABC, δήλωσε ότι πάντα αισθανόταν πως διέθετε ένα γυναικείο μυαλό και ήδη από την δεκαετία του '80 είχε αρχίσει την φαρμακευτική αγωγή για την σταδιακή μετάβαση αλλαγής φύλου.



Σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι σόου των Καρντάσιανς «Keeping Up With The Kardashians», ο Τζένερ εμφανίστηκε και απάντησε στις ερωτήσεις της θετής του κόρης Κλόε Καρντάσιαν. Η 30χρονη ρώτησε τον πατριό της, αν σκοπεύει σύντομα να μην είναι πια ο Μπρους Τζένερ και εκείνος απάντησε ότι μέσα στην άνοιξη θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως η σειρά των χειρουργικών επεμβάσεων που θα του επιτρέψουν να είναι μια κανονική γυναίκα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης