Kelly Brook: Ψωνίζοντας εσώρουχα στο κατάστημα της Victoria's Secret

Kelly Brook: Ψωνίζοντας εσώρουχα στο κατάστημα της Victoria's Secret

Η επόμενη στάση της Brook ήταν στο κατάστημα της Victoria's Secret, όπoυ μαζί με μια φίλη της, την καυτή ηθοποιό Natalie Loren, δοκίμασε και στη συνέχεια αγόρασε μερικά σέξι εσώρουχα από τη νέα συλλογή του οίκου

Kelly Brook: Ψωνίζοντας εσώρουχα στο κατάστημα της Victoria's Secret
Το τι κάνει επαγγελματικά αυτόν τον καιρό η Βρετανίδα Kelly Brook δεν γνωρίζουμε. Η 36χρονη ζουμερή κυρία ζει εδώ και αρκετούς μήνες στην Καλιφόρνια έχοντας εγκαταελείψει το σπίτι της στο βροχερό Λονδίνο. Αυτό όμως που ξέρουμε με βεβαιότητα, από τις φωτογραφίες που κάνουν καθημερινά το γύρο του διαδικτύου, είναι πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός όταν δεν γυμνάζεται, ξοδεύει τα χρήματά της σε ατελείωτο shopping στα πιο γνωστά μαγαζιά του Λος Αντζελες.

Κλείσιμο


Κάτι τέτοιο συνέβη και αυτές τις μέρες όταν οι παπαράτσι την εντόπισαν να κάνει βόλτες στο γνωστό εμπορικό Beverly Center Mall με μια τσάντα από την μπουτίκ των Dolce&Gabbana. Η επόμενη στάση της ζουμερής κυρίας ήταν στο κατάστημα της Victoria's Secret, όπoυ μαζί με μια φίλη της, την καυτή ηθοποιό Natalie Loren, δοκίμασε και στη συνέχεια αγόρασε μερικά σέξι εσώρουχα από τη νέα συλλογή του οίκου. 


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης